ŽELE POKAZATI ZUBE

FOTO Dinamo odradio trening u HRAMU NOGOMETA: Mamić upoznao Realove uglednike s Kovačićem

Protiv Reala, koji je ponajbolja momčad svijeta, morate igrati malo agresivnije. Možda je taj prekršaj na Ronaldu bio malo grublji, ali nije tu bilo namjere - kaže Tonel
 Drago Sopta/CROPIX

Jerko Leko bio je najtraženija osoba u Dinamovoj ekspediciji, španjolski novinari pikirali su samo njega u želji da objasni svoju grubost iz prve utakmice i najavi novi dvoboj s Cristianom Ronaldom. No, Leko vjerojatno neće istrčati na Bernabeuu, ali priča o grubostima iz Maksimira ostala je jedina stvar koja zanima Španjolce. Pitali su za komentar i Jurčića.

- Neću to komentirati, jer ne mislim da je prva utakmica bila gruba - rekao je Jurčić, a slično misli i Tonel.

- Protiv Reala, koji je ponajbolja momčad svijeta, morate igrati malo agresivnije. Možda je taj prekršaj na Ronaldu bio malo grublji, ali nije tu bilo namjere, nije bilo to tako strašno. Ako ne igraš tako protiv njih, loše prođeš - kaže Tonel, koji ne misli da bi atmosfera Bernabeua mogla sputati dinamovce.

Jurčić je odgovorio i na pitanje što to momčad koja još nije zabila gol može ponuditi u hramu nogometa...

- Sigurno da nismo došli popraviti gol-razliku, ali mi ćemo pokušati igrati, stvarati šanse.

Nakon toga igrači su i odradili trening na Bernabeuu, zadivljeni ljepotom i uzišenošću stadiona otišli su u hotel svi s istom mišlju - idemo pokazati zube!

Dinamov trening posjetili su predsjednik Reala Florentino Perez i vlasnik košarkaškog kluba Bilbao. Međutim, čovjek nije samo u košarci, već se bavi i s nogometnim menadžerstvom, tako da Mamić nije propustio priliku da Realove uglednike upozna s Mateom Kovačićem. Oni su Dinamovom talentu sugerirali da nauči španjolski i engleski.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. rujan 2024 08:33