BOGATA NAGRADA

ENGLEZI NE ŠKRTARE Hodgson za plasman na SP dobio milijun funti: 'Uživam u ovom trenutku'

Nismo favoriti za osvajanje naslova prvaka svijeta, ali dat ćemo sve od sebe da to pokušamo ostvariti – rekao je 66-godišnji Hodgson
 Sipa

Britanski dnevni list Daily Mail otkrio je ovoga četvrtka da je izbornik nogometne reprezentacije Engleske Roy Hodgson inkasirao dodatan milijun funti, nakon što je u utorak izborio direktan odlazak na Svjetsko prvenstvo...

Podsjetimo, Engleska je u utorak na Wembleyju slavila protiv Poljske s 2-0, čime je osvojila prvo mjesto u svojoj kvalifikacijskoj skupini, a samim time i direktan "let" dogodine u Brazil, gdje će se okupiti najbolje reprezentacije svijeta. Spomenuti izvor otkriva da je tim ostvarenjem Hodgson sebi osigurao, na već garantirana tri milijuna funti godišnje plaće, dodatan milijun!

Tako je bilo dogovoreno još uoči početka kvalifikacija prije više od godine dana, a u ugovoru stoje i dodatne klauzule odnosno bonusi, koji će biti aktivirani za vrijeme Svjetskog prvenstva. Naravno, sve ovisi o uspjehu reprezentacije na južnoameričkom kontinentu.

- Uživam u ovom trenutku, jer smo se kvalificirali na Svjetsko prvenstvo. Direktan plasman iz teške skupine je plod dobrog i napornog rada u posljednjih 18 mjeseci otkako smo započeli s pripremama. Nismo favoriti za osvajanje naslova prvaka svijeta, ali dat ćemo sve od sebe da to pokušamo ostvariti – rekao je 66-godišnji Hodgson.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. rujan 2024 09:31