KOBNI IZLAZAK

DOK JE VLAŠIĆ SLAVIO, NJEGOV BUDUĆI SUIGRAČ JE ZAVRŠIO IZA REŠETAKA Wayne Rooney plesao po stolovima i pio crno vino do pet ujutro, a onda sjeo u auto

 REUTERS/Google

Bivši kapetan engleske reprezentacije, legenda Manchester Uniteda i ovoljetno pojačanje Evertona, Wayne Rooney, uhićen je jutros u Cheshireu pod sumnjom da je pijan vozio automobil nakon noći provedene u jednom noćnom klubu, javljaju britanski mediji.

Posjetitelji 'Bubble rooma' kazali su kako je Rooney bio u društvu Phil Bardsleya, još jednog premierligaškog igrača koji trenutno igra u Burnleyu. Veselo društvo uživalo je uz pjesme Oasisa, plesalo po stolovima te pilo crno vino do pet ujutro, a prema riječima svjedoka, legendarni napadač izgledao je 'paralizirano'.

Njegov posljednji incident zasigurno se neće svidjeti njegovoj supruzi Coleen koja je nedavno ponosno objavila kako je trudna te ona i Rooney nestrpljivo iščekuju četvrto dijete.

Ovo Rooneyu nije prvi incident ovakve vrste. U studenom prošle godine nepozvan i pijan upao je na jedno vjenčanje, a s istim tim Bardsleyem dijeli i nikad objašnjenu situaciju kada je u njegovoj kući završio na podu i bez svijesti u njegovoj kuhinji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 02:34