LAGANI PROTIVNIK

DINAMOVCIMA SE OSTVARILA ŽELJA U drugom pretkolu LP na stare mušterije iz Luksemburga

Ovaj ždrijeb sigurno će razveseliti 'Modre', budući da su s Luksemburžanima igrali prije dvije godine i pitanje prolaska riješili već u prvoj utakmici kad su u gostima slavili 5-0

Dinamo će u drugom pretkolu Lige prvaka igrati protiv luksemburškog prvaka Fola Escha. Prvu utakmicu zagrebački klub trebao je igrati u gostima, ali je zamijenio domaćinstvo pa će se 15.7. prvo igrati na Maksimiru. Uzvrat će se igrati 22. srpnja u Lukesmburgu.

Ovaj ždrijeb sigurno će razveseliti 'Modre', budući da su s Luksemburžanima igrali prije dvije godine i pitanje prolaska riješili već u prvoj utakmici kad su u gostima slavili 5-0 (na Maksimiru su slavili s minimalnih 1-0). Za očekivati je da će se slični scenarij ponoviti i ovog ljeta.

Fola Esch je klub iz malog gradića Esch-sur-Alzette koji broji 32 600 stanovnika. Osnovan je 1906. godine, a svoje utakmice igra na stadionu Stade Émile Mayrisch koji prima 3900 gledatelja. Prvaci Luksemburga bili su sedam puta, dok su nacionalni kup osvojili tri puta u svojoj povijesti.

BiH prvak Sarajevo će igrati protiv prvaka Poljske Lecha. Prva utakmica igra se na Koševu a uzvrat u Poljskoj tjedan dana kasnije. Srpski prvak Partizan natjecanje u Ligi prvaka započinje ogledom s gruzijskim prvakom Dila Gorom, a prva utakmica igra se u Beogradu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. listopad 2024 22:23