MAMIĆ NAJAVIO

DINAMOV POHOD NA EUROPU Veteran na odlasku, zvijezda iz BiH pred vratima kluba

'U svakom slučaju, Ogiju kapa do poda za odnos kojim je samo potvrdio sve ono što smo znali o njemu' - reako je trener Modrih
 Damir Krajac / CROPIX

Čini se da je transferima Schildenfelda I Barišića te povratnicima sposudbi ( Radonjić, Pamić), Zoran Mamić definirao kadar s kojim napada Europu.

- Još može biti neka kozmetička promjena ali u principu to bi bilo to.Presretan sam kadrom koji imam na raspolaganju.

Na pitanje hoće li pustiti neke mlađe na posudbu kako bi zadržali fond utakmica, Mamić je odgovorio kako će se to rješavati u hodu.

- Duga je sezona a mi moramo misliti na juniorsku ligu prvaka, B momčad koja će igrati u drugoj HNL te U-17 reprezentativcima koji vrlo vjerojatno dolaze na SP. Vidjet ćemo – priča Mamić koji se istim terminom poslužio i na pitanje o dolasku Emira Spahića.

- Sljedeći tjedan bi Zdravko trebao riješiti tu situaciju. Puno je tu otvorenih pitanja poput te suspenzije odnosno odnosi li se ona samo na Njemačku ili šire. Potom ozbiljnosti Spahićevih namjera, fizičkog stanja u kojem se nalazi i financija.

I dok je taj transfer Spahića još uvijek u zraku, zna se kako Ognjen Vukojević odlazi iz Dinama.

- Izrazio je želju za promjenom sredine i neće ga biti u kadru zasljedeću godinu. Imao je peh da igra Ademi koji mi je kapetan i koji visoko kotira u mojim planovima te zbog toga nije dobio minutažu koju igrač njegova renomea zaslužuje. Nažalost, na travnjaku ima mjesta samo za njih 11.

U svakom slučaju, Ogiju kapa do poda za odnos kojim je samo potvrdio sve ono što smo znali o njemu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. rujan 2024 02:27