DVOBOJ NA DROSINI

DINAMO U ROVINJU 'U Puli moramo biti oprezni, Pamić ima izrazito neugodnu momčad'

Uvjeti u Rovinju su toliko dobri da je već pala odluka kako će Dinamo ostati u Istri i nakon Kupa
 Damir Krajac / CROPIX

U Maksimiru se ništa ne prepušta slučaju pa su u Rovinj otputovali još u ponedjeljak, dva dana prije prve utakmice četvrtfinala Kupa u kojem ih u Puli čeka Istra (srijeda, 17.00).

Zoran Mamić ne skriva zadovoljstvo bijegom iz Maksimira. Snijeg i led zamijenilo je sunce Rovinja, a uvjeti su toliko dobri da je već pala odluka kako će Dinamo ostati u Istri i nakon Kupa.

- Dolazak u Rovinj pokazao se dobrom odlukom jer ovdje imamo sve uvjete za trening - kazao je trener Dinama koji ne skriva zadovoljstvo dobrim ulaskom u sezonu i trijumfom nad Lokomotivom. Protiv Istre se očekuje nastavak u sličnim tonovima.

Disciplinirana momčad

- Na ruku nam ide činjenica da se od četvrtfinala igraju dvije utakmice pa je manja mogućnost iznenađenja, ali moramo biti oprezni. Istra je neugodna, a posebno cijenim Igora Pamića koji svake godine složi kvalitetnu momčad - tvrdi Zoran Mamić,

Zoki ništa nije prepustio slučaju pa je skautirao Istru protiv Splita. Posebno ga veseli što za Istru ne konkurira Dejan Radonjić, igrač Dinama na posudbi u Puli kojeg muči ozljeda.

- Radonjić je itekako opasan, ali i bez njega imaju kvalitetu. Protiv Istre je uvijek neugodno igrati. Čvrsti su, posloženi i disciplinirani. Stoje iza lopte i prijete iz kontri i prekida.

Zoran Mamić ne računa na Musu i Husejinovića. Nema niti Šimunovića koji je u statusu rekonvalescenta dok je Josip Pivarić nedavno operiran. Pitanje je hoće li se riskirati s leđima Domagoja Antolića ili će u vatru mladi Ante Ćorić. Momčadi se priključio Soudani koji je igrao za Alžir na Kupu nacija.

Umorni Soudani

- Došao je prije nekoliko dana i trenirao s momčadi, ali i dalje je umoran zbog promjene vremenske zone i klime. S njim treba oprezno, vidjet ćemo kako će se osjećati i koliko mu treba vremena - rekao je Mamić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 09:56