STRADALO KOLJENO

Dejanu Lovrenu ipak lakše ozlijeđeno koljeno

Lyon's French forward Bafetimbi Gomis (L) celebrates with teammate Croatian defender Dejan Lovren (R) after scoring during the French L1 football match Lyon vs. Paris Saint-Germain, on January 31, 2010 at the Gerland stadium in Lyon, eastern France. AFP PHOTO/PHILIPPE DESMAZES
 AFP

Dejan Lovren, hrvatski nogometni reprezentativac u redovima francuskog Lyona, ipak nije teže ozlijeđen, objavluje službena intertnet stranica Hrvatskog nogometnog saveza.

Kako su prenosili francuski mediji, hrvatski je reprezentativac na nosilima iznesen s travnjaka nakon klizećeg starta u 48. minuti. Ozlijedio ga je gostujući stoper Lillea Adil Rami još u prvom poluvremenu, kada je nezgodno pao preko njega. Riječ je o nedjeljnoj prvenstvenoj utakmici francukog Le Championnata u kojem su Lyon i Lille remizirali na Gerlandu 1-1.

Dejana je u ponedjeljak oko podne kontaktirao liječnik hrvatske reprezentacije dr. Jurica Rakić koji je potvrdio da je ipak riječ o nešto lakšoj ozljedi.

- Lovren je u ponedjeljak rano ujutro napravio potrebnu dijagnostiku ozljeđenog koljena, a rezultati magnetske rezonance potvrdili su kako na sreću nema znakova oštećenja struktura unutar njega. Prema informacijama liječničke službe u klubu, mogao bi biti u kombinacijama, a možda čak i potpuno spreman već za gostujuću utakmicu protiv Bordeauxa koji je na rasporedu 17. travnja - rekao je dr. Rakić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. srpanj 2024 13:28