SVE JE DOGOVORENO

Darijo Srna odlazi u Chelsea za 20 milijuna eura!

'Moram se naći s Ahmetovom, ne možemo takve stvari rješavati preko telefona. Pripreme Šahtara počinju 12. lipnja, a Chelseaja 4. srpnja. Kad bude sve definitivno poznato, mediji će biti pravodobno obaviješteni'
 Drago Sopta / Cropix

ZAGREB - Darijo Srna potpisat će za Chelsea u slijedećih nekoliko dana. Engleski prvak i Šahtar dogovorili su transfer vrijedan 20 milijuna eura. Kapetan hrvatske reprezentacije samo još mora proći liječnički pregled i staviti autogram na četverogodišnji ugovor koji mu jamči 4,5 milijuna eura po sezoni, pišu Sportske novosti.

Tu priču objavili su ukrajinski i njemački mediji, tvrdeći da je dugo najavljivani posao konačno definiran i praktično realiziran. Po njima, završni detalji usklađeni su u četvrtak 27. svibnja.

Ako neki transfer neće biti iznenađenje, to je svakako Srnin u Chelsea. Kontakti datiraju iz davnih dana, sam Darijo sastao se u Londonu s menadžerom Bluesa Carlom Ancelottijem i nestrpljivo se čekao 'bijeli dim’. Odnosno, hoće li Rinat Ahmetov pristati na prodaju svoga najdražeg igrača i je li Chelsea spreman toliko platiti koliko boss iz Donjecka cijeni Srnu? A voli ga i uvažavama maksimalno.

Je li to dakle zgotovljeno? Upitali smo Darija Srnu.

- Nije još. Moram se naći s Ahmetovom, ne možemo takve stvari rješavati preko telefona. Pripreme Šahtara počinju 12. lipnja, a Chelseaja 4. srpnja. Kad bude sve definitivno poznato, mediji će biti pravodobno obaviješteni - tvrdi Srna.

A, osim Chelsea zainteresirani su i Bayern i Tottenham, no oni nisu 'obiljni igrači'. Odnosno u njihovom okrilju Darijo neće pronaći novi dom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. rujan 2024 05:39