OPOVRGNUO ENGLEZE

Damir Štimac: Srna na posudbu u Chelsea? To nikada nije bila opcija

SPLIT - Damir Štimac oštro je demantirao informaciju da bi Darijo Srna mogao ove zime otići u Chelsea na posudbu. Takvu opciju spomenuo je britanski Daily Mail koji se poziva upravo na izjavu menadžera kapetana hrvatske reprezentacije i ukrajinskog Šahtjora.

- Nisam uopće razgovarao s novinarima Daily Maila niti je opcija s posudbom u Chelsea ikada bila aktualna - kaže Štimac.

Smatra da je cijela priča iskonstruirana na temelju pogrešne informacije - da Srni ugovor u Donjecku istječe u ljeto 2011. godine.

- Darijo ima višegodišnji ugovor sa Šahtjorom - kaže Štimac. - Trajnost njegova ugovora je poslovna tajna, ali traje dulje od 2011. i 2012., ako baš na tome inzistirate. Što se tiče Chelseaja, taj transfer je bio blizu realizacije prošlog ljeta, ali nikad se nije govorilo o posudbi. Srna je kapetan reprezentacije i član velikog kluba kakav je Šahtjor, i s te pozicije nema govora o bilo kakvoj posudbi.

O tome što bi se moglo događati u zimskom prijelaznom roku zasad je prerano govoriti. Srna, koji je navršio 28 godina, zanimljiv je velikim klubovima, ali njegov čvrst i bogat ugovor sa Šahtjorom dosad je bio nepremostiva prepreka za transfer iz Ukrajine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. srpanj 2024 22:08