POHVALE SUIGRAČA

Crouch: Kranjčar je odigrao fantastično

 Reuters

U subotu će derbi utakmicu 14. kola Premiershipa odigrati Arsenal i Chelsea, no manje zanimljiv neće biti niti susret na Villa Parku gdje Aston Villa dočekuje četvrtu momčad ljestvice Tottenham.

U ovome trenutku Spursi imaju tri boda viška pred sastavom kojeg vodi Martin O'Neill, a na krilima superuvjerljive 9-1 pobjede protiv Wigana u posljednjem kolu Premier lige, Tottenham se nada novom uspjehu.

- Kada ljudi pogledaju taj rezultat reći će da mi letimo. Svi smo uvjereni da imamo kvalitetu za Ligu prvaka, ali ne želimo o tome razgovarati već to dokazati na terenu. Gol možemo postići s bilo kojeg dijela terena, a i obrambeno smo jaki. Imamo strijelce, momke koji mogu otključati svaku obranu i one koji su kreativni, kao što je to Luka Modrić. Ako iz toga ne možete iscrpiti samopouzdanje, onda ne znam iz čega bismo mogli - kaže napadač Spursa Peter Crouch.

Samo su dvije momčadi ove sezone postigle više pogodaka od Tottenhama (32), vodeći Chelsea (33), te trećeplasirani Arsenal koji je s utakmicom manje najefikasnija momčad lige s 36 postignutih golova.

- Trebamo biti svjesni da je utakmica protiv Wigana bila samo jedna u nizu, ali ponovimo li takvu igru stvari će nam se sjajno posložiti. Nastavit ćemo ono što smo započeli. Protiv Wigana je Niko Kranjčar odigrao fantastičnu utakmicu, a Aaron Lennon i Tom Huddlestone vukli su sve konce igre - zaključio je Crouch izrazivši nadu u novu dobru predstavu svoje momčadi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. rujan 2024 08:10