TALIJAN NA UDARU

CONTEU PRIJETE SMRĆU 'Tresao se cijelo jutro, ozbiljno je potresen...'

Jedna je ozljeda izazvala totalni kaos u talijanskoj reprezentaciji. Riječ je o ozljedi koljena koju je standardni veznjak Juventusa i Azzurra Claudio Marchisio zaradio u petak ujutro, tijekom zagrijavanja na posljednjem treningu uoči puta u Sofiju.

Nakon što se pojavila vijest o Marchisijevoj ozljedi, stigla je i oštra reakcija glavnog Juventusovog pokrovitelja Johna Elkanna, koji je glavnim krivcem označio izbornika Antonia Contea i njegov „težak rad“.

- Ne radim „teško“, nego radim dobro. Pitam se zašto me Elkann nije kritizirao dok sam vodio Juventus? Uostalom, Marchisio se ozlijedio na zagrijavanju, trčeći bez lopte - odgovorio je Conte, koji je od omiljenog trenera Stare dame i osvajača tri uzastopna naslova prvaka preko noći postao klupski neprijatelj broj jedan.

Osim Elkanna, svoj su bijes prema Conteu usmjerili i pojedini Juventusovi navijači koji su talijanskog izbornika okrivili za, kako se nakon prvih pregleda vjerovalo, tešku Marchisijevu ozljedu. Conte je preko društvenih mreža primio čak i prijetnje smrću, što je na dan utakmice s Bugarskom izazvalo novu dramu u taboru talijanske vrste.

- Conte se jutros tresao. Dugo sam bio s njim, i mogu reći da je vrlo nemiran zbog prijetnji smrću upućenih putem interneta. Pripisuje mu se odgovornost za nešto što uopće nije njegova krivica, Savez čvrsto stoji iza njega - rekao je predsjednik Talijanskog nogometnog saveza Carlo Tavecchio.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. svibanj 2024 02:36