PROZVAO GA ŠPACO

Ćiro: Imam više titula nego Poklepović godina!

'Sutra ću umrijeti pa će Špaci biti krivo što me napao ni kriva ni dužna! Ja sam se iskreno radovao Hajdukovim uspjesima, a on me zauzvrat raspalio đonom po ustima, nije fer'
 Dado Ruvić / Cropix

Veliku pobjedu ostvario je Shanghai Shenhua u subotu, 2:0 u gostima, treću zaredom, pa je nakon 4. kola s devet bodova Blaževićev sastav na 3. mjestu, stepenicu i bod više od Ivankovićevog Shandonga koji je također na strani remizirao 2:2 pogotkom u 94. minuti nakon što je gubio 0:2...

- Jest, napravio sam čudo jer u Kini je mnogo boljih od moje momčadi - priča Ćiro. - Strašno me slave, ali ne mogu uživati jer to je opasnost.

Trener svih trenera već je čuo da se na nj, ničim izazvan, očešao Hajdukov strateg Poklepović. Mislili smo da će Blažević sasuti drvlje i kamenje, ali reakcija je bila viteška:

- Žao mi je što se Špaco popiknuo na mene, bez razloga. Što mu je to trebalo? Kamo vode polemike, ja bih bio sretan da se mogu ispričati svakome kome sam u životu uputio ružnu riječ!

Onda je dodao:

- Sutra ću umrijeti pa će Poklepoviću biti krivo što me napao ni kriva ni dužna! Ja sam se iskreno radovao Hajdukovim uspjesima, a on me zauzvrat raspalio đonom po ustima, nije fer!

Ćiro u finišu:

- Ma, žao mi je zbog Stanka, ionako ga nitko neće shvatiti ozbiljno. Zato što ja imam više titula nego on godina. Usprkos svemu želim mu sve najbolje. Međutim, poslije takvog ponašanja realan je jedino streloviti pad; razgoropadio se bez kriterija i sudbina će ga kazniti. Tako to ide. J... ćaću svoga blesavoga, bojim se za njega i za Hajduk. Zapamtite - neće osvojiti Kup!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. rujan 2024 05:12