PROMOCIJA NA POLJUDU

'CILJ OVOG FILMA JE PRENIJETI EMOCIJU' Pogledajte novi promotivni film 'Živimo Hajduk'

U kinodvorani stadiona na Poljudu danas je predstavljen kratki promotivni film "Živimo Hajduk". Riječ je o projektu Hajdukova Odjela za marketing na čelu s Aljošom Bašićem, čiji su autori Željko Skoko, Ivan Perić i Zvonimir Pavlinović.

- Zadatak ovog filma bio je zahtjevan, a to je prenijeti emociju. Zahvalio bih kantautoru Marijanu Banu koji nam je ustupio svoju glazbu u službu promocije. Nažalost, nije mogao doći na predstavljanje zbog obveza. Hvala i gitaristu Petru Čuliću, našim mladim igračima i svim volonterima - kazao je Bašić u uvodu.

Prva klapa filma koji traje četiri minute pala je lani na utakmici protiv Dnjipra. U budućnosti se očekuje još sličnih projekata jer ideja ne nedostaje, pa bi ovaj film mogao biti tek prvi u nizu.

- Nadam se da će se emocija koja je viđena u filmu prenijeti na one kojima je to neobično. Također, film planiramo uvrstiti u našu turističku turu stadionom - dodao je Bašić, nakon čega su posjetitelji imali priliku vidjeti film na velikom zaslonu.

Zadovoljni su bili i sami autori.

- Hvala svima koji su odvojili vremena za sudjelovanje u filmu, ponajviše Banu kojega smo istlačili snimkama, ha-ha. Također smo imali jednu zanimljivu scenu, s najmlađim i najstarijim sudionikom filma, petogodišnjom djevojčicom i Ivom Begom - rekao je Skoko. Perić je dodao:

- Ciljali smo situacije koje će najbolje oslikati emocije. Vidjeli ste i poznate lokacije grada Splita te transparente iz drugih krajeva. Prikazali smo primjerice strojara, doktora i razne dobne skupine, no svih njih veže ista ljubav.

Pavlinović se nadovezao:

- Hvala Hajduku što je prepoznao projekt, nadam se da će biti tek jedan u nizu. Ljudi u filmu su autentični, žive Hajduk. Momak koji je u sceni autostopirao iz Knina došao je na prezentaciju danas, također autostopom, i tako se vraća kući.

U filmu se od poznatijih lica, osim Marijana Bana, pojavljuje i Ivo Bego, koji je također bio prisutan na predstavljanju filma.

- Kad su me pitali hoću li doći na promociju, rekao sam 'Pa di neću doć kad je za Hajduk. Hajduk je meni uvik na prvon mistu'.

Svoje viđenje filma dao je i trener Hajduka Hari Vukas.

- Vidi se da je puno emocija uloženo u film, mogu reći da je vjerodostojan jer prikazuje situacije baš kakve jesu na dan utakmice. Ovaj film će sutra biti prikazivan u našem busu na putu za Zagreb, kako bi dignuo želju i volju iako uoči derbija s Dinamom dodatna motivacija nije potrebna.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. rujan 2024 13:40