ZADOVOLJAN ŽDRIJEBOM

Cico: Borit ćemo se za drugo mjesto u skupini

'Imamo dovoljno kvalitete i materijala da napravimo dobar rezultat'
Coaches of group G, Montenegro Zlatko Kranjcar (holding an official Euro 2012 ball) and England Fabio Capello stand on the stage after the Euro 2012 football championship qualifying draw ceremony in Warsaw on February 7, 2010. The qualifying campaign for the 2012 European soccer championships, that will be jointly hosted by Poland and Ukraine, gets underway in September 2010. AFP PHOTO / JANEK SKARZYNSKI
 AFP

Crna Gora, reprezentacija koju je nedavno preuzeo hrvatski trener Zlatko Kranjčar, igrat će u skupini G kvalifikacija za Europsko nogometno prvenstvo protiv Engleske, Švicarske, Bugarske i Walesa.

Kranjčar je time zadovoljan.

- Zadovoljan sam jer je grupa, bez obzira na to što je vrlo jaka, za nas vrlo afirmativna - i za igrače i za savez. Imena protivnika su vrlo motivirajuća i vjerujem da uz pravi pristup možemo doći u situaciju da se sa Bugarskom i Švicarskom borimo za drugo mjesto - rekao je Kranjčar.

- Gledao sam utakmice Crne Gore u prethodnim kvalifikacija i pratio njihov rad već neko vrijeme, te sam na osnovu toga utvrdio da momčad ima potrebnu kvalitetu da bude konkurentna i Bugarskoj i Švicarskoj. Sve reprezentacije u našoj skupini imaju veliki rejting, ali to ne mora ništa značiti jer teren često pokaže nešto drugo.

- Imamo dovoljno kvalitete i materijala da napravimo dobar rezultat, a prava motivacija može učiniti da se uključimo i u borbu za drugo mjesto - zaključio je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. lipanj 2024 20:42