NEWS OF THE WORLD

Blackburn za tri milijuna funti kupuje Ibričića?!

Trener tog poznatog engleskog kluba Sam Allardyce, u kojem igra i Nikola Kalinić, gledao je Ibričića u dresu Bosne i Hercegovine
 Ante Čizmić / Cropix

ZAGREB - Blackburn je, prema pisanju News of The Worlda, pristao platiti Hajduku potrebnih od tri milijuna funti za najboljeg igrača, i najtraženijeg, Senijada Ibričić. Taj list je često znao iskriviti informacije, ali ne treba sve odbaciti u startu.

Naime, trener tog poznatog engleskog kluba Sam Allardyce, u kojem igra i Nikola Kalinić, gledao je Ibričića u dresu Bosne i Hercegovine tijekom kvalifikacija, ali i dodatnih kvalifikacija, u utakmicama protiv Portugala. Iako tamo nije igrao svoju poziciju i nije baš briljirao kako zna i umije strategu engleskog prvoligaša to je bilo dovoljno.

Navodno je zadivljen Ibrom, a cijeli posao malo se obustavio jer je Allardyce završio u bolnici zbog problema sa srcem. Kako piše list, kruže šale kako ga je udarilo na srce kad je vidio koliko je Ibričić dobar, ali to sve treba uzeti s oprezom, ipak je isti taj list tvrdio da Eduardo sigurno ide u Liverpool. Samo koji dan kasnije 'podebljan' mu je ugovor u Arsenalu.

Ostaje vidjeti što će biti kad krenu transferi u ovoj zimskoj pauzi, ali ne bi bilo nevjerojatno da 'desetku' splitskog kluba gledam na Ewood Parku zajedno s Kalinićem.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. srpanj 2024 11:22