RASTANAK SVE BLIŽI

'Biste li vi ostali da ste na mjestu Gerrarda i Torresa?!'

 AP

Samo je velika ljubav i lojalnost prema Liverpoolu presudila da Steven Gerrard i Fernando Torres ovoga ljeta odluče ostati na Anfieldu. Najbolji igrači Redsa zasigurno su se vodili idejom kako će nakon dolaska novog trenera ovo napokon biti njihova sezona. Međutim, ni dolazak Roya Hodgsona na Anfieldu nije promijenio ništa.

Liverpool je zaleđen na 16. mjestu Premiershipa, ispali su u Carling Cupu od četvrtoligaša Northamptona, a atmosfera u momčadi ne nudi nikakav optimizam. Sasvim dovoljno da Englezi puste priču o odlasku dvojice igrača koji su obilježili posljednje godine na Anfieldu.

- Ni Torres ni Gerrard nisu sretni. To se vidi po njihovom govoru tijela - kaže bivši igrač Liverpoola Steve McManaman.

- Biste li vi ostali u Liverpoolu koji se nalazi na 14. mjestu? Bih li ja ostao? Ako ćemo gledati ovakav scenarij i ako ostanu isti vlasnici, vjerujem da bi igrači Liverpoola mogli otići iz kluba u potrazi za nastupanjem u Ligi prvaka. Oni moraju i žele igrati u najboljim klubovima i u najboljim mogućim ligama - smatra McManaman.

Po svemu sudeći, rastanak Gerrarda i Torresa s Liverpoolom sve je bliži, a iz prikrajka sve budno promatraju Manchester City, Chelsea, Real, Barca, Inter i mnogi drugi. Tko zna, možda nam već zimski prijelazni rok donese veliku priču.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. srpanj 2024 00:43