NEMA VEZE S ISTINOM

Bilić demantira ulicu: 'Vučeviću nisam ulazio u svlačionicu, nikad se ne petljam u rad trenera!'

Split, 041110. Stadion u Poljudu. Nogometna utakmica 4. kola skupine G Europske lige izmedju HNK Hajduka i ruskog FC Zenita.Na slici: Alen Boksic, Igor Stimac, Aljosa Asanovic i Slaven Bilic.Foto: Duje Klaric / CROPIX
 Duje Klaric / CROPIX

SPLIT - Slaven Bilić morao se baviti demantijima informacije koja je kružila kafićem u Poljudu da je izbornik reprezentacije na poluvremenu ušao u svlačionicu Hajduka kako bi dao poneki savjet treneru Vučeviću.

- Nema veze s istinom - kazao nam je Bilić. - S Vučevićem sam su susreo prije utakmice, popili smo piće, razgovarali, poželio sam mu sreću. Nikad sebi ne bih dozvolio da se petljam u rad trenera, niti ikad komentiram tuđe poteze.

Toliko od Bilića na temu “intrige i kužinavanje na Poljudu”. Željeli smo od njega čuti ocjenu učinka reprezentativaca Strinića i J. Buljata.

- Za njih obojicu vrijedi dojam koji imam o cijeloj momčadi Hajduka, a to je da djeluju dosta iscijeđeno. Kao da im fali energije, u toj fazi su svi osim Vukušića. Oni su igrači koji su zbog svojih igara, forme i kvalitete ušli u reprezentaciju. Relativno su mladi i skloni oscilacijama, nemaju kontinuitet igara na visokoj razini. Dobili su određeni krediti jer nisu ušli u reprezentaciju preko noći, pa neće tako ni ispasti. Neće im se suditi po jednoj utakmici, ali morat će se vratiti u formu, a njihov status ovisit će o učinku njihovih konkurenata.

Bilić je ipak naglasio da su njemu ovakve utakmice vrlo indikativne.

- Zenit je vrhunska momčad s ekstra klasama, a takvi su i naši protivnici u kvalifikacijama. Zato mi takve utakmice prije mogu biti indikator nego utakmice HNL-a.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. listopad 2024 19:31