BRUCE ARENA

'Beckham može igrati do 45. godine'

'Nisu u pravu svi oni koji tvrde da je njegova karijera već gotova'
England ambassador David Beckham during the training session at the Royal Bafokeng Sports Complex, Rustenberg, South Africa, Tuesday, June 15, 2010. England is playing in group C of the soccer World Cup. (AP Photo/PA, Owen Humphreys) **UNITED KINGDOM OUT NO SALES NO ARCHIVE **
 AP

Trener američkog nogometnog kluba LA Galaxy Bruce Arena smatra da najveća zvijezda njegove momčadi, Englez David Beckham, može igrati nogomet na vrhunskoj razini još 10 godina.

Bivši američki izbornik ponudio je smjelo mišljenje, ako se zna da je Beckham već napunio 35 godina. Usto, 14. ožujka je, igrajući na posudbi u AC Milanu, u prvenstvenoj utakmici protiv Chieva zadobio tešku ozljedu Ahilove tetive, zbog koje je brzo morao na operacijski stol, te je propustio šansu za nastup na svom četvrtom Svjetskom prvenstvu.

Liječnici mu prognoziraju povratak na travnjake u listopadu, iako se Beckham nada kako bi se to moglo dogoditi i nešto ranije.

- Poznavajući Beckhama, tvrdim da on može igrati nogomet na vrhunskoj razini do 45. godine. Nisu u pravu svi oni koji tvrde da je njegova karijera već gotova – izjavio je Arena.

Iako nije baš tako rekao, nešto slično je sugerirao novi trener AC Milana Massimiliano Allegri, koji je odbacio špekulacije o Beckhamovom trećem dolasku na San Siro na posudbu.

- Mislim da se Beckham neće vraćati u Milan jer je priroda njegove ozljede takva da mu u ovoj fazi karijere neće dopustiti igru u jakoj ligi. U njegovim se godinama teško vratiti vrhunskom nogometu - kazao je Allegri.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 05:25