TRENER OSIJEKA

'Baš me zanima hoće li nas Šibenčani napasti'

Otkako je Steinbrückner trener Osijeka, ‘bijelo-plavi’ nisu svladali Šibenik
 Vlado Kos / Cropix

OSIJEK - Osijek u subotu dočekuje Šibenik. Motiva za pobjedu imaju i više nego u samoj činjenici da bi ih trijumf održao na 4. mjestu Prve HNL.

‘Baš da ih vidim’

Ponešto parafrazirano, ali za ukupan polučeni dojam nastupom, riječi trenera Šibenika Branka Karačića prilikom posljednjeg gostovanja u Gradskom vrtu izgledale su nešto otprilike ovako...

- Dobio sam vas, pa će vas Hajduk, pa onda ja.

Ne treba ni sumnjati da se u Osijeku sjećaju njegove ozarenosti remijem iz Kupa, a usuret drugoj od tri utakmice sa Šibenikom u svega dva tjedna. U subotu Šibenik gostuje u Gradskom vrtu.

- Napravio je dobar rezultat u Kupu protiv nas (1-1) u prvoj utakmici. Obistinila mu se i pretpostavka da ćemo mi izgubiti na Poljudu (0-1), a on slaviti sa Šibenikom protiv Croatije (2-0). A sada ćemo vidjeti... Baš me zanima hoće li nas doći napasti, kako je rekao - kaže o kolegi Karačiću trener Osijeka Tomislav Steinbrückner. A Osijekova namjera i cilj su oprostiti se od jesenskog dijela sezone pobjedom, zaigrati efikasno kao i do sada, pripaziti na prekide, agresivnije zaigrati na sredini terena ...

‘Neće biti teško’

- Nije Šibenik netko protiv koga je teško igrati. Slične smo kvalitete, a mi u prednosti domaćeg terena - uključio se u dijalog i defenzivni veznjak Osijeka Goran Todorčev.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. rujan 2024 01:13