PORUKA ŠEICIMA

Balotelli o bivšem treneru: 'City mora zadržati Mancinija, on nije trener, on je prijatelj'

 afp

Novopečeni napadač Milana Mario Balotelli smatra da njegov bivši klub Manchester City nikako ne bi smio smijeniti menadžera Roberta Mancinija...

Budućnost talijanskog nogometnog stratega u redovima aktualnog engleskog prvaka postala je tema medijskih nagađanja nakon velikog zaostatka za Manchester Unitedom (12 bodova) u Premierligi i ispadanja iz Lige prvaka. Tako se FA Cup ukazuje kao jedino natjecanje u kojem bi ove sezone "građani" mogli do trofeja.

Međutim, Balotelli ne vjeruje da je vrijeme za smjenu Mancinija, trenera s kojim se za vrijeme boravka u Manchesteru nebrojeno puta sukobljavao.

- Nema nikoga boljeg za City. Ono najvažnije je da ga igrači vole. Da ih pitate koga bi htjeli sljedeće sezone svaki bi vam odgovorio - Roberta. On nije samo njihov trener, nego i prijatelj - rekao je Balotelli za The Sun.

- Pogledajte uspjeh koji je Roberto imao u klubu. Donio je FA Cup i prvi ligaški naslov nakon više od 40 godina. Čak ni Alex Ferguson ne osvoji trofej svake godine, ali se uvijek vrati - dodao je kontroverzni napadač koji je u tri dosadašnje utakmice u dresu novog kluba zabio četiri gola.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. rujan 2024 00:27