'NIŠ' MI NE FALI OVDJE'

Badelj: Još maštam o Man Utd-u, ali ima vremena!

'Kad moje igre zadovolje kriterije A reprezentacije i izbornika Slavena Bilića, onda vjerujem u pozivnicu. Kao što mi ništa ne fali u Dinamu, tako mi ne nedostaje niti u U-21 selekciji'
 Drago Sopta / Cropix

Milan Badelj razvija se u jednog od ključnih igrača Dinama. Napreduje koracima od sedam milja, njegove igre mame sve više pljeska. Od onih je igrača za koje volimo kazati da su pravi španeri. U plavu svlačionicu stigao je s nepunih 16 godina iz Kranjčevićeve ulice. Ta priča kako su ga Pjesnici prepustili Modrima nikad nije dokraja razjašnjena. Što je vaš najjači adut u igri?

- Neugodno mi je odgovoriti na takvo pitanje. Recimo da odgovor glasi: mlad sam!

SAZNAJTE SVE O SPORTU NA PORTALU SPORTSKE NOVOSTI

Da stignu ponude Manchester Uniteda ili Intera, što biste napravili?

- Imam ugovor s Dinamom još 3,5 godine. Klub odlučuje. Ako žele da odem otići ću, u suprotnom ostajem. Niš’ mi ne fali u Dinamu.

Biste li mogli otići već ovog ljeta?

- Sve u suradnji s klubom... Ali koliko ja znam, plan je da svi ostanemo skupa što je duže moguće. Treba ipak razumjeti te “nemoralne” ponude poput ove za Lovrena.

Kad gledate te velike svjetske klubove, vidite li se na terenu? Pomislite li, recimo, “evo, Badelj sad ima loptu”?

- Maštam... Takav sam po prirodi, volim maštati. Još sam kao dijete, baš zamišljam da igram te velike utakmice, da sam u nekom velikom klubu,.

Slaven Bilić vas hvali, ali vas ne zove? Kad očekujete prvi poziv?

- U optimalno vrijeme. Ne želim se gurati putem medija. Kad moje igre zadovolje kriterije A reprezentacije i izbornika Bilića, onda vjerujem u pozivnicu. Kao što mi ništa ne fali u Dinamu, tako mi ništa ne nedostaje niti u U-21 selekciji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. srpanj 2024 07:57