OLAKŠANJE NA POLJUDU

ANDRIJAŠEVIĆ PRODUŽIO S HAJDUKOM Od budućeg transfera Franko u džep posprema 20 posto

Ako je stvar zapinjala na 30 posto odštete u budućem ugovoru, a Hajduk bio a spreman da dade 10, sad su se našli na - 20 posto
 Nikola Vilić/CROPIX

Hajduk je dogovorio s Frankom Andrijašević nastavak ugovora sve do 2016. godine! To je velika vijest za hajdučko okruženje, nakon što se smatralo da je sve sasvim zapelo u nepovrat...

Prodaja Andrijaševića može se dogoditi i sada, ovih dana, nije zabranjeno, ali se Andrijašević dogovorio s Hajdukom i kad sav taj dogovor amenuje Nadzorni odbor "bijelih", onda će ga Hajduk i službeno objaviti, zacijelo s Frankom i pressicu prirediti.

Andrijašević i Hajduk su se - našli, na pola puta rekli bismo. Ako je stvar zapinjala na 30 posto odštete u budućem ugovoru, a Hajduk bio a spreman da dade 10, sad su se našli na - 20 posto.

Ugovor će se dijeliti 80:20, radi se o drugom ugovoru, nije to prvi, za početnike pa da sva odšteta pripada Hajduku, nego taj relativno mali postotak smije pripasti nogometašu. Tako smatra i Hajdukov pregovarački dio tima, Marin Brbić i "nadzornik" Ljubo Pavasović koji su jučer finiširali dogovor s Andrijaševićem.

Kad se zna da jedan Kouassi ima 40 posto odštete, a Antonio Milić 20 posto (nedavno se Milić dogovorio oko produžetka s Hajdukom u pet minuta, rekoše nam za Milića; on je sa 30 posto iz prvog ugovora snizio postotak na 20), onda nema razloga da se ne izađe ususret i svom ponajboljem nogometašu Andrijaševiću. Od kojeg se očekuje u projekciji unosan utržak.

Sada ili kasnije, kroz godine, vidimo da ugovor traje još tri ljeta!

- Dogovorili smo se, rekao sam vam da se nismo ukopali u rovovima i da treba samo malo do dogovora – priznao nam je Božo Slišković, zastupnik Franka, koji je završnicu dogovora kontrolirao iz Zagreba.

No, kad je javljeno da se na kat poljudskih kancelarija oko 14 sati penje uz Andrijaševića i Ljubo Pavasović, finalizacija je bila na vidiku. Kasnije nam je sve potvrdio Božo Slišković. Andrijašević potpisuje za Hajduk sve do 2016. godine, godišnja gaža je manja od 100.000 eura, 20 posto je njegovih od buduće odštete.

Još samo da Nadzorni odbor službeno kaže – amen.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. svibanj 2024 01:38