GORAN VUČEVIĆ

'Anderlecht će pokazati jesmo li mogli bolje'

 Vladimir Dugandžić / Cropix

Pred Hajdukom je završna utakmica ove godine u kojoj je odlučio pokazati bolje lice, no u pitanju je koja momčad će izaći na teren u Belgiji, jer trener Vučević ima još uvijek nekoliko upitnika. Sigurno je jedino da neće biti Maloče zbog tri euro žuta kartona, te Anasa koji je zbog crijevne viroze bio na infuziji.

- Nadam se da neće biti snijega i leda, te da će teren biti dobar. A od utakmice u Bruxellesu očekujemo odgovore jesmo li se mogli nadati boljemu u Europi nakon što smo protiv AEK-a odigrali odlično 45 minuta, ili smo tu gdje jesmo realno - kazao je Vučević, te još jednom ponovio kako mu je neshvatljivo da se puno kardinalnih grešaka radi, jedna odvede u poraz i cijela momčad potone.

- Dovoljno se sjetiti koliko smo penala skrivili na europskoj sceni i koliko su nam ti nesmotreni prekršaji naprali zla.

Pred novinarima je bio i kapetan Andrić.

- Besmisleno je reći da ova europska utakmica nema značaja. Činjenica je da se igra službena utakmica protiv Anderlecta dovoljna je sama po sebi da damo sve od sebe, ostavimo dobar dojam i pokušamo izvući što bolji rezultat.

Kakva je bila sezona pitali smo ga?

- Teško je gledati crno bijelo, to nije realno. Priznajem da je bilo i loših stvari, ali ulazak u EL znatno je uljepšao cijelu godinu. Nisam zbog ozljede odigrao puno utakmica, teško mi je procijeniti zbog čega smo u jednom trenutku sezonu tako mnogo pali.

Kako vidi stanje u proljeće , Dinamo bježi 5 bodovoa?

- Dinamo definitivno ima veliku prednost, ali utrka nije gotova. Na nama je da se stalno nadamo i da pobjedama održavamo neizvjesnost, rekao je Andrić.

Hajduk let sutra izjutra u Brussels, a utakmica se igra u četvrtak na stadionu Anderelchta s početkom u 21.05 sati.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. rujan 2024 12:28