IGRAČ LA LAKERSA

Matt Barnes pretukao djevojku i završio u zatvoru

Budući da je Barnes opisan kao agresor, odveden je u policijsku postaju odakle je pušten nakon što je uplatio 50.000 američkih dolara jamčevine
FILE - Newly signed Los Angels Laker Matt Barnes speaks to media during an introductory press conference in El Segundo, Calif. in this July 27, 2010 file photo. Sacramento County authorities say Barnes was arrested Wednesday Sept. 8, 2010 on suspicion of domestic violence. Barnes was booked into the Sacramento County Jail on suspicion of domestic violence and maliciously obstructing the use of a telephone line. He posted a $50,000 bond and was released. (AP Photo/Nick Ut, File)
 AP

Pod sumnjom da je upotrijebio fizičku silu nad svojom djevojkom, policija je u srijedu uhitila Matta Barnesa, novog krilnog košarkaša NBA prvaka Los Angeles Lakersa.

U "kućnu posjetu" policija je stigla nakon telefonskog 911 poziva iz kuće u popodnevnim satima srijede, a na licu mjesta pronašli su Barnesa i djevojku koja je opisana kao "žena s kojom je živio i s kojom je u ljubavnoj vezi". Oboje su imali vidljive ozljede po sebi.

Budući da je Barnes opisan kao agresor, odveden je u policijsku postaju odakle je pušten nakon što je uplatio 50.000 američkih dolara jamčevine.

Barnes je u statusu slobodnog agenta potpisao dvogodišnji ugovor vrijedan 3.6 milijuna dolara s Lakersima u srpnju ove godine. Osmi mu je to klub u NBA karijeri započetoj u sezoni 2003/04. Prošle je igrao za Orlando Magic.

Prosjeci karijere iznose mu 7.3 poena i 4.4 skoka po utakmici.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. rujan 2024 00:56