ZAVRŠENA SAPUNICA

DARIO ŠARIĆ ODLAZI U EFES 'Istina je, ovo je bila moja zadnja utakmica u Ciboni!'

Odšteta je 1,2 milijuna eura, ali u Cibonu neće stići sav taj novac
 Damir Krajac / CROPIX

Dvije minute prije kraja Slaven Rimac ga je povukao iz igre, navijači Cibone digli se na noge, a zapljeskali su i Cedevitini fanovi. Skandiralo se „Dario Šarić!“. Neki su to predosjećali, a mnogi se nadali da to nije istina. Dario Šarić odigrao je posljednju utakmicu za Cibonu.

- Ovo je moj oproštaj, odigrao sam posljednju utakmicu za Cibonu.

Službeno bi se sve trebalo znati za pet dana (16. lipnja je rok za povlačenje prijave s drafta), ali novo odredište 20-godišnjeg košarkaškog dragulja trebao bi biti istanbulski Efes kojeg preuzima Dušan Ivković. Ukoliko se nešto drastično ne promijeni u sljedećih nekoliko dana, NBA, koji je i dalje najveća želja, će još neko vrijeme čekati na Darija Šarića. Odšteta je 1,2 milijuna eura, ali u Cibonu neće stići sav taj novac.

- Žao mi je zbog izgubljenog trofeja, tužan sam, ali Cedevita je u ove tri utakmice bila bolja. Imaju veći broj igrača, a većina je odigrala iznadprosječno jer je Repeša iz njih izvukao maksimum. Suton ovako dobro nije odigrao od finala NCAA-a, a Smith je pokazao više od svoje kvalitete.

Još jednom je priznao suparniku da je bio bolji, dodao da je osjećao umor.

- Nisu suci krivi za naše poraze, ali žao mi je što je u prve dvije utakmice bio masakr. Danas su sve sudili, ali u prethodnim utakmicama samo nama.

Još jedan koji je potencijalno odigrao posljednju utakmicu za Cibonu, a još uvijek ima važeći ugovor je Jerel Blassingame. Amerikanac je bio jasan i po pitanju finalne serije(„Cedevita je bila bolja“) i što se tiče kratkotrajne budućnosti.

- Ostat ću ako mi isplate zaostatke. Nisam im dao rok u kojem trebaju to učiniti. *

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. rujan 2024 18:39