A-1 LIGA

Cedevita lako protiv Zadra, bude se i Mravi

Mravi su na predstavljanju trenera Dražena Brajkovića ponudili novo lice i projurili Slavonskim Brodom (62-113). Damir Markota postigao je 26 koševa
 Damir Krajac / CROPIX

Cibona je i nakon 4. kola neporažena u A-1 ligi za prvaka. Pobjeda protiv Zaboka (88-62) pamtit će se i po prvim prvenstvenim minutama 15-godišnjeg Marka Arapovića.

- Ovo smatram pravim seniorskim debijem, jer mi je trener rekao da sam radom zaslušio minute. Lani sam igrao silom prilika - rekao je sin bivšeg reprezentativca Franje Arapovića.

Za tri i pol minute postigao je četiri koša, uz jedan napadački skok. Najučinkovitiji u Ciboni bio je Kovačević sa 14 koševa.

Cedevita, Split i Zagreb imaju tri pobjede i jedan poraz. “Mravi” su na predstavljanju trenera Dražena Brajkovića ponudili novo lice i projurili Slavonskim Brodom (62-113). Damir Markota postigao je 26 koševa.

Jedan od najperspektivnijih juniora na svijetu Dario Šarić za 28 minuta imao je po devet koševa i skokova te pet asistencija. Suprotno svojoj želji, Brajković će sljedeći tjedan ostati bez Šarića, koji se izborio za odlazak u SAD na Nikeovu utakmicu najvećih talenata.

Cedevita se u onome što je trebao biti derbi kola, lako obračunala sa Zadrom (83-56). Po 15 su postigli Bilan i Draper.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 12:33