TURSKA SAPUNICA

ZVIJEZDA SERIJE 'NEBO I ZEMLJA' Kivanc Tatlitug: 'Marljivo sam radio na svom savršenom torzu'

Da bih dobio ovakvo tijelo radio sam na sebi danonoćno punih šest mjeseci. Puno mi je pomogao i boks, koji sam nedavno otkrio. Uz to, zbog serije “Nebo i zemlja” svakodnevno radim s trenerom borilačkih vještina, Ara Karanfilom. Vježbajući sam izgubio oko trinaest kilograma, ali ne posustajem, pa nakon snimanja odlazim u teretanu ili doma vježbam - otkriva Kivanc Tatlitug, jedan od najzgodnijih turskih glumaca kojeg imamo prilike gledati u serijalu “Nebo i zemlja” koji se prikazuje na RTL-u. U toj seriji glumi agresivnog, nemarnog i destruktivnog Kuzeya koji sve probleme umjesto razgovora rješava šakama. Kuzeyu su najveće rane brat, umjesto kojeg je otišao u zatvor, i Džemre u koju je bio zaljubljen od djetinjstva, i kojoj je namjeravao reći da je voli, ali nije imao prilike... Nakon izlaska na slobodu svaka ga situacija podsjeća na to kako je nevin četiri godine proveo u zatvoru, žrtvujući se za brata.

Kivanc je rođen 20. rujna 1983. u Adani na sjeveru Turske. Bio je uspješan košarkaš, ali nije ostao dugo u sportu. Umjesto toga, na majčin se nagovor prijavio na natjecanje za Model of the World 2002. godine i pobijedio. Gotovo dvije godine živio je u Parizu, gradu u kojem je radio kao model i maneken, a u tom razdoblju bio je na naslovnicama gotovo svih utjecajnijih magazina. Uz manekenske poslove uskoro je počeo dobivati i glumačke, a iz godine u godinu njegova popularnost raste. Naravno, zahvaljujući tome raste i cijena njegovih uloga pa se tako doznalo da za ulogu Kuzeya dobiva 20 tisuća eura na tjedan.

Plavooki ljepotan koji vozi novi Maserati vrijedan gotovo dva milijuna kuna puni medije i svojom burnom vezom s Azrom Akin, s kojom je početkom veljače prekinuo po tko zna koji put. Njih dvoje zajedno su bili 12 godina. Zadnji su put prekinuli nakon što je Azra (čija obitelj Ademović potječe iz okolice Sjenice), odlučila da je došlo vrijeme da svoju vezu ozakone. Umjesto braka, on je izabrao slobodu.

Kivanc je našim gledateljima dodatno zanimljiv i zbog toga jer njegovi korijeni sežu u susjednu BiH koju je posjetio 2008. Naime, za potrebe posljednje scene u seriji “Ljubav i osveta” skočio je sa Starog mosta u Mostaru.

- Još istražujem svoje korijene koji sežu sve do Bosne - rekao je u razgovoru za turske novine koji je dao u dnevnom boravku svoje kuće u Bodrumu, smještene na morskoj obali, čija se vrijednost procjenjuje na 550.000 eura.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. srpanj 2024 03:03