SARAH HYLAND

ZVIJEZDA SERIJE MODERNA OBITELJ 'Bivši me počeo gušiti, mislila sam da ću umrijeti'

Sarah Hyland arrives on the red carpet for the 56th Grammy Awards at the Staples Center in Los Angeles, California, January 26, 2014. AFP PHOTO ROBYN BECK
 ROBYN BECK

Zvijezda serije 'Moderna obitelj' Sarah Hyland progovorila je o svojoj vezi s bivšim dečkom Mattom Prokopom koji ju je sustavno zlostavljao.

Još prošlog mjeseca Sarah je od suda zatražila zabranu pristupa za Matta, a tad je u sudskim dokumentima navela nekoliko situacija u kojima ju je napao kao razloge zbog kojih se boji za svoj život.

Prokop i Sarah u vezi su bili pet godina, a prema njezinim riječima, zadnje četiri ju je zlostavljao. 'U svibnju me gurnuo na auto i napao zbog moje odjeće. Počeo me gušiti i vrijeđati, mislila sam da ću umrijeti. Terorizirao me i SMS porukama, a u nekima od njih mi je pisao kako će se ubiti', otkrila je 23-godišnja glumica.

Ipak, u intervjuu za jednu američku televiziju Sarah kaže kako se iz dana u dan osjeća bolje. 'Ljudi jednostavno moraju proći kroz neke stvari u životu da bi bili osobe koje jesu danas i to je jednostavno tako', smatra glumica.

Dodaje kako snagu i utjehu sad nalazi u poeziji Dylana Thomasa i Roberta Frosta.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. srpanj 2024 05:41