SPAVALA S BOGATAŠIMA

Zvijezda filma 'Sjećanja jedne gejše' optužena za visoku prostituciju: Seksala se s moćnicima i zaradila 600 milijuna kuna?

Jedna od najvećih kineskih zvijezda koja je u izboru magazina People proglašena najljepšom ženom na svijetu u 2001. godini, 33-godišnja Zhang Ziyi, optužena je da je zaradila 64 milijuna funti spavajući s kineskim moćnicima, piše Daily Mail.

Među bogatašima s kojima je navodno spavala, bio je naveden i Bo Xilai, kontroverzni političar koji je optužen da je prošle godine sa suprugom sudjelovao u ubojstvu biznismena Neila Heywooda.

Prema navodima kineskih medija, lijepa glumica je u periodu od 2007. do 2011. godine bar deset puta pružala seksualne usluge tom političaru, u zamjenu za novce. Tračevi koji kruže Pekingom govore o sumi od milijun funti koje je glumica primala nakon svakog susreta.

Poznata po ulogama u filmovima "Pritajeni tigar, skriveni zmaj" i "Memoari jedne gejše", Zhang Ziyi je odbacila ove optužbe i zatražila javan oprost od lista koji je prvi objavio priču.

Prema pisanju kineskih medija, Bo i Zhang Ziyi upoznao je 41-godišnjeg milijunaš Xu Ming, kojeg kineska vlada sumnjiči za korupciju, ali i da je kineskoj glumici za seksualne usluge platio ukupno 600 tisuća funti.

On tvrdi da su i mnogi drugi biznismeni plaćali za njene "specijalne" usluge, što je Zhang Ziyi demantirala navodeći da je riječ o "prljavoj kampanji".

Kineske vlasti su započele istragu i zabranile glumici napuštanje zemlje, što objašnjava njezino odsustvo na nedavno održanom festivalu u Cannesu, gdje je trebala promovirati svoj poslijednji film - kinesku verziju "Opasnih veza".

Ovaj bi skandal mogao dodatno ocrniti imidž glumice kojoj Kinezi zamjeraju aroganciju, nedostatak domoljublja i brojne ljubavne veze.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 11:48