JAVNO OSRAMOĆENI

Zid srama u Palači pravde: Pogledajte koje sve poznate osobe duguju Zagrebparkingu!

'Sram me je zbog duga od 1430 kuna, a njih može biti sram za cijeli život', tvrdi Tanja Tomić. 'Ja sam kisnuo, a oni su mi se smijali', žali se Borivoj Čapka...

Oglasna ploča Općinskog suda u Zagrebu, svojevrsni zid srama zagrebačke Palače pravde, posljednjih dana obiluje poznatim imenima. Među prijedlozima za ovrhu zbog duga Zagrebparkingu - šaroliko društvo. Od temperamentnog odvjetnika Bosiljka Mišetića možda se i očekuje hvatanje u koštac s parkirališnim monopolistima, no s obzirom na to da je bio ministar pravosuđa te da je bivši saborski zastupnik i potpredsjednik Vlade, trebao bi znati da je borba s tom podružnicom Zagrebačkog holdinga uzaludna.

Glazbenici, voditelji...

Osobito ako se vodi zbog duga od samo 250 kuna. Za razliku od njega, Tanja Tomić, bivša TV voditeljica poznata po čudnim ispadima kao što je tučnjava s bivšim dečkom, bolje se uklapa među poražene. Njezin dug iznosi 1430 kuna, što za stanarku Pantovčaka ne bi trebao biti problem. Prisutnost na Zidu srama dobro se uklapa i u imidž Jasenka Houre, ocvalog buntovnika iz Dubrave, koji je zbog nepropisnog parkiranja ostao dužan 250 kuna.

Ogorčene gledateljice

Kultura nije na cijeni pa se književniku Gordanu Nuhanoviću možda i može oprostiti što se oglušio na sve opomene za dug od 730 kuna. Sada će mu Zagrebparking sjesti na honorar. Ipak, najveće je razočaranje Borivoj Čapka, ugledni TV meteorolog, oličenje pristojnosti i građanske uljudnosti. Taj šarmantni gospodin, miljenik sredovječnih gledateljica, duguje 500 kuna za krivo parkiranje.

Borivoj Čapka: Smijali su mi se dok sam ja kisnuo

- Gužve su u gradu i koji put čovjek zaboravi platiti parking. Nezadovoljan sam zaposlenicima u Strojarskoj koji su me podrugljivo gledali kada sam jednom u odijelu i finim cipelama pokisao do kože došao po svoj auto. (M. L.)

Tanja Tomić: Ljuti me bezobrazluk Zagrebparkinga

- Pogađa me bezobrazluk Zagrebparkinga. Živim u zelenoj zoni na Pantovčaku i tko nema garažu, može zaboraviti na parking! Mene je sram zbog duga od 1430 kuna, a Zagrebparking može biti sram za cijeli život. (A. Lu.)

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. rujan 2024 09:30