MALO SE ZANIJELA

ZGROZILA BRITANSKE MEDIJE Tamaru Ecclestone s proslave iznijeli mama Slavica i vratar!

Lijepa Tamara oteturala je prema limuzini, a mama je bila bijesna. Sve su zabilježili fotoreporteri

U općem zgražanju britanskih medija nad ovogodišnjim posebno ekstenzivnim opijanjem kojim su u toj otočkoj zemlji ispratili 2012. godinu, posebno mjesto dobila je Tamara Ecclestone, više-manje naše gore list.

Naime, 28-godišnja nasljednica, kći Bernieja Ecclestonea i Slavice Radić, Novu je godinu dočekala u londonskome klubu Annabel’s. I dok je u klub ušla nasmiješena, elegantna i na vlastiti pogon, van ju je morala iznijeti mama Slavica, i to uz pomoć klupskoga vratara.

Odjevena u čipkastu minicu i štikle s potpisom Christiana Louboutina, lijepa Tamara oteturala je prema limuzini noseći i party šeširić, a engleski paparazzi koji je prate kamo god pošla uhvatili su “money shot” - Tamarino izbezumljeno i zbunjeno te Slavičino iznimno bijesno lice.

Tabloid Daily Mail našao je za shodno objasniti zbog čega se to jedna 28-godišnja djevojka napila na dočeku Nove godine - a to su, kažu, ljubavne tegobe. Nedavno je Tamara prekinula vezu s biznismenom Omarom Khyamijem nakon što je otkriveno da postoji njegov amaterski pornić, a pritom je priznala da nisu spavali zajedno već godinu dana.

Posljednje vrijeme Tamara ponajviše provodi s trudnom sestrom Petrom, koja inače živi u Los Angelesu i došla je posjetiti obitelj tijekom praznika. Upravo u šopingu sa sestrom Tamara je kupila haljinu koju je nosila na novogodišnjoj zabavi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. rujan 2024 01:21