UVIJEK DRUGAČIJA

ŽENA, MAJKA, NIVES CELZIJUS 'Bolesni sam radoholičar, ustajem se usred noći pa perem tepihe po kući'

Progovorila je i svojoj sestri 'blizanki' koju je ovih dana spominjala na društvenim mrežama

'Ja volim raditi stvari koje će izazvati pažnju naših medija, ali i izvan granica. Ne vidim se isključivo u Hrvatskoj. Da sam takva, nikad nitko ne bi čuo za mene. Nikad ne bih pisala za Bild i našla se na naslovnicama nekih časopisa', otvoreno je rekla Nives Celzijus za RTL.

U emisiji Exkluziv progovorila je i svojoj sestri 'blizanki' koju je ovih dana spominjala na društvenim mrežama, ali nije htjela sve otkriti.

'Dobila sam poruku jednog Nijemca koji se duže vrijeme dopisivao s jednom djevojkom Aleksom koja ne samo da drži moje fotografije na svom profilu nego i zarađuje na tim fotografijama', objasnila je Nives svoju navodnu sestru blizanku, točnije djevojku Aleksu koja koristi Nivesin fizički identitet na internetu.

Osim što je ovih dana fokusirana na pronalaženje Alekse, Nives priprema i 'Golu istinu 2' koja će se uskoro naći na policama knjižara. No, pored tih stvari, starleta uvijek nađe vremena kako bi vlastitu kuću održala savršenom te da bi se stigla pobrinuti za supruga i djecu.

'Bolesni sam radoholičar. Imam problem s tim. Dođem doma, bolesno perem podove i divim se svojem suprugu koji ima razumijevanja za to. Nekad se probudim u dva ujutro i perem tepihe!', priznala je Nives.

Osim toga, dodala je kako unatoč svim medijskim napisima, suprug Dino i ona dobro funkcioniraju, savjetuju se međusobno, a ona nikad ne ulazi u neki projekt ako se Dino s tim nije složio.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. rujan 2024 04:22