SRPSKI MEDIJI PIŠU

ŽELI POSTATI MAJKA 'Nina Badrić želi posvojiti dječaka, oduševio ju je odnosSeve i Aleksandra, želi osjećati isto'

Zagreb, 210412.Branimir Centar.Otvaranje nove prodavaonice Aquarius na dan obiljezavanja vinila tj. ploca, program vodi poznati pjevac Sajeta dok su gosti izvodjaci Aquariusa, Lea Dekleva, Edo Majka, Urban i 4, Nina Badric ovogodisnja predstavnica Hrvatske na Eurosongu.Na slici: Sajeta razgovara sa Urbanom.Foto: Drago Sopta / CROPIX
 Drago Sopta / CROPIX

Prema pisanju srpskih medija, pjevačica Nina Badrić želi postati majka te već duže vrijeme razmišlja o tome da posvoji dijete.

Kad je vidjela kako Severina uživa sa svojim sinom Aleksandrom te koliko je sretna, Nina je odlučila da želi posvojiti dječaka, piše srpski Alo.

'Nina već duže vrijeme hoće posvojiti dijete, a to je već priopćila svojoj obitelji i najbližim prijateljima. Iako je ovo za neke prilično nagla odluka, svakom tko dobro poznaje Ninu jasno je da bi ona prije ili kasnije došla na tu ideju. Ona odlično zna vrijednosti obitelji i upravo iz tih razloga želi napraviti jedno plemenito djelo i usrećiti dječaka koji je siroče i bez roditelja', otkrio bliski izvor za Alo.

Izvor tvrdi kako je Nina već angažirala odvjetnika da joj prikupi svu potrebnu dokumentaciju kako bi se njezin san i ostvario.

'Iako su je neki prijatelji savjetovali da se prvo ona ostvari kao majka pa onda neka usvoji dijete, Nina se nije dala pokolebati već je angažirala odvjetnika koji već duže vrijeme pribavlja dokumentaciju potrebnu za ovu proceduru, a koji je i u stalnom kontaktu s instituacijama i domovima gdje nezbrinuta djeca borave', tvrdi izvor.

Nina je navodno izjavila kako je oduševljena odnosom Severine i malog Aleksandra te kad vidi njihove zajedničke fotografije napuni se pozitivnom energijom, piše Alo.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. rujan 2024 23:41