SMRT ZVIJEZDE REALITYJA

ZBOGOM, 'STARI' Junak 'Zalagaonice' odrastao je u siromaštvu, vozio školski autobus kako bi prehranio obitelj, a mornarica ga je spasila od zatvora

 
Richard Benjamin Harrison
 INSTAGRAM

Vijest o smrti Richarda Benjamina Harrisona rastužila je obožavatelje popularne reality emisije "Zalagaonica", koja se u Hrvatskoj prikazuje na RTL2 televiziji.

Harrison, poznatiji pod nadimkom 'Stari', preminuo je u dobi od 77 godina od Parkinsonove bolesti, objavio je na Instagramu njegov sin Rick, koji je s ocem snimao spomenuti show, koji ih je pretvorio u svjetske zvijezde.

A prije nego što je 1989. godine otvorio zalagaonicu u Las Vegasu, pokojni Richard Benjamin živio je i više nego skromno. Rodio se u siromašnoj obitelji u Danvilleu u Virginiji, a kako bi pomogao obitelji s financijama, sa samo 14 godina počeo je voziti školski autobus.

Nikad nije maturirao, a kao mladić imao je i problema sa zakonom. Naime, nakon što je uhvaćen u krađi automobila, sudac mu je, u zamjenu za izdržavanje zatvorske kazne, ponudio alternativu - da se priključi američkoj mornarici, što je 'Stari' i napravio, a u službi je na kraju ostao punih 20 godina.

Harrison je od 1960. bio u braku s Joanne Rhue, koju je upoznao na seoskome plesu, a osim Ricka, dobio je još dva sina i kćer Sherry, koja se rodila s Downovim sindromom, ali nažalost, djevojčica je preminula kad joj je bilo samo šest godina.

- Bio je moj najveći junak i zahvalan sam što sam imao tako cool tatu... Znam da je dodirnuo srca mnogih i pokazao kako treba voljeti i cijeniti svoju obitelj - napisao je Richardov ožalošćeni sin Rick na društvenoj mreži Instagram.

Richard Benjamin ‘The Old Man’ Harrison passed away this morning surrounded by those he loved. He will be tremendously missed by our family, the team at Gold & Silver Pawn and his many fans the world over. He was my hero and I was fortunate to get a very cool ‘Old Man’ as my dad. That I got to share him with so many others and they got to see what a great family man he was is something I am grateful to have experienced with him. He lived a very full life and through the History television show ‘Pawn Stars’ touched the lives of people all over, teaching them the value of loving your family, hard work and humor. We appreciate everyone’s thoughts and prayers and ask that we are provided some privacy at this time.

A post shared by Rick Harrison (@rick_harrison) on

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. travanj 2024 18:07