KUPILI SU MALI MOTORIN

Vozni park Mamića, Jollyja i Ćire: Tri auta za 5,2 milijuna kuna

Iako je Zdravko Mamić prvo negirao da je kupio skupocjeni Bentley, poslije je to ipak priznao
 Bentley

ZAGREB - Dok se po medijima svakodnevno spominje nevjerojatno veliki broj nezaposlenih, koji je porastao kao rezultat gospodarske krize i mjera štednje, neki od poznatih Hrvata posljednjih su se mjeseci “počastili” novim vozilima, na kakvima bi im mogli pozavidjeti i poslovnjaci u razvijenijim državama.

Nakon što je osvanula vijest o luksuznom automobilu marke Bentley Continental GTC, kojeg si je poklonio predsjednik nogometnog kluba Dinamo, šibenski poduzetnik Josip Stojanović Jolly Splitom se provezao u najnovijem Mercedesovom modelu SLS AMG Gullwing.

Što vas briga?

Iako je Zdravko Mamić isprva odbio komentirati tko je vlasnik skupocjenog vozila, snimljenog ispred maksimirskog stadiona, čija se vrijednost procjenjuje na čak 2,190.000 kuna, kasnije je potvrdio da je riječ o njegovu novom limenom ljubimcu, opravdavajući se da si ga “valjda može priuštiti nakon toliko godina rada”.

Gotovo isti vrtoglavi iznos Jolly je posljednjih dana izdvojio za novi Mercedes, koji s 571 konjskom snagom doseže brzinu od 317 kilometara na sat, a brzi crveni Mercedes samo je “dodatak” njegovom voznom parku, u kojemu je i skupocjeni sportski Mercedes McLaren, vrijedan gotovo 3,800.000 kuna.

Još je vjeran Stuttgartu

Najpoznatiji hrvatski nogometni trener Miroslav Ćiro Blažević također si je nedavno kupio novi automobil. Iako je bio “vjeran” Mercedesu, Ćiro si je krajem prošle godine priuštio luksuzni Porsche Carrera 911 Turbo, za kojeg je kasnije rekao kako je jako zadovoljan njegovom udobnošću i karakteristikama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. srpanj 2024 01:30