NOVA SREĆA

VJENČANJE U VELIKOM STILU Poznati hrvatski glumac odselio na Floridu i oženio srednjoškolsku ljubav koju je ponovno našao na Fejsu

 Facebook

U velikom stilu naš poznati glumac Otokar Levaj i Dunja Bedenko vjenčali su se u ponedjeljak u Bradentonu na Floridi. Razgaljeni mladenci na vjenčanje organizirano u jednom restoranu došli su u limuzini, a kumovi su im bili prijatelji Veronika i Isac.

Svadbu i odlazak u Ameriku 72-godišnji Otokar Levaj najavio je nedavno u intervjuu za Jutarnji list, kad je ispričao i da je dvije godine mlađa Dunja njegova ljubav iz srednjoškolskih dana. Upoznali su se na tulumu u zagrebačkoj Babonićevoj ulici i u vezi bili godinu dana.

Nakon više od pola stoljeća kasnije i nakon dva propala braka Levaj je svoju staru ljubav pronašao na Facebooku. Ljubav se ponovno rodila lani tijekom ljetovanja u Rogoznici, a kako Dunja živi na Floridi, odlučili su da bi najbolje bilo da se vjenčaju u Americi kako bi glumac mogao dobiti papire i preseliti se kod supruge koja također ima jedan brak iza sebe.

Levaj planira u Hrvatsku doći u lipnju kako bi mogao iznajmljivati apartmane u kući u Lokvi Rogoznici, no većinu godine supružnici će provoditi u Americi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. rujan 2024 03:30