HIT MEĐU POZNATIMA

Višak celulita noćna mora i manekenki Malini Grahek

Zagrebačku ljepoticu djelatnici centra za ljepotu najprije su omotali u foliju, a potom je pospremili u kapsulu na 45 minuta, koliko traje tretman

ZAGREB - Moram se učvrstiti prije ljeta i riješiti celulita, a koliko sam čula o ovom stroju i njegovu djelovanju, mislim da će mi to pomoći - izjavila je trenutno jedna od najtraženijih hrvatskih manekenki Malina Grahek, prije nego što se okrenula djelatnicima ovih dana otvorenog Centra zdravlja i ljepote Dimani na Jarunu, koji su je umotavali u prozirnu foliju.

- Vidjet ću kako će ovo djelovati pa se možda nakon skidanja celulita odlučim za još koji tretman - otkrila je Malina i ušla u kapsulu aparata Vacustyler, koji je javnosti predstavljen danas i prvi se put može isprobati u Zagrebu.

Martina skida kilograme

Riječ je o stroju proizvedenom u Njemačkoj, čija se cijena kreće oko 40 tisuća eura. Koristi se u više od 80 zemalja svijeta, a jedna od stalnih mušterija je njemačka nogometna reprezentacija jer poboljšava kondiciju i radnu izdržljivost.

Sličan koriste i astronauti u svemiru kako bi poboljšali cirkulaciju nogu.

- Stroj djeluje na principu tlaka i podtlaka, i to u različitim intervalima, što daje učinak regeneracije i detoksikacije. Cijene tretmana, koji traju pola sata do 45 minuta, za sada su od 150 do 250 kuna, a potrebno je deset tretmana za konačni rezultat.

Kod celulita je učinkovitost 80 posto - objasnila je vlasnica Centra Nina Jakić Manola.

Stroj je odmah, s obzirom na to da učvršćuje tijelo, skida celulit, omogućava brže mršavljenje te se koristi za prevenciju bolesti krvnih žila, popravljanje krvne slike i detoksikaciju organizma, postao hit i među hrvatskim sportašima, manekenkama i estradnjacima.

Osim Maline, došli su ga isprobati i mladi vratar Dinama Ivan Kelava, reper Marko Lasić Nered - a njih troje su ujedno bili i kumovi Centra - te pjevačica Martina Vrbos. Ona, kaže, želi skinuti pet centimetara u butinama, a Neredu je cilj skinuti salo.

Neredov pivski trbuh

- Ovo zovu pivski trbuh, ali ja kažem da je mesni. Izgubio sam odmah tri centimetra u struku. Moram piti puno vode, a manje piva - navodi Nered.

Tretmanom za regeneraciju tijela oduševljen je i Kelava. - Došao sam tu nakon napornog treninga i odmah nakon izlaska iz stroja osjetio olakšanje u hodu - rekao je Kelava.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 05:21