PROSLAVA ZA PAMĆENJE

VIDEO: ZBOG PANDEMIJE KORONAVIRUSA OTKAZALI MU PROMOCIJU Majka se s time nije mogla pomiriti pa je odlučila uzeti stvar u svoje ruke

 
 Facebook

Samohrana majka Ayanna Tatum proslavila je maturu svog sina Derricka Williamsa 23. svibnja postavivši pozornicu u svom dvorištu s natpisom i postoljem Sveučilišta Baylor.

Dodjela diplome njezina sina je otkazana zbog pandemije koronavirusa stoga je ona Derricka odlučila razveseliti na najljepši mogući način organiziravši mu promociju u dvorištu njihove kuće.

Ayanna Tatum godinama se veselila diplomi svog sina na Sveučilištu Baylor, posebno zbog svega što su prošli u životu, uključujući i selidbu iz New Orleansa u Houston poslije uragana Katrina.

No kada je njegova matura otkazana, majka dvoje djece odlučila je uzeti stvar u svoje ruke te napravila pozornicu, postavila mikrofon i natpis sveučilišta te pozvala užu obitelj i prijatelje na proslavu.

- On je stvarno divno i vrijedno dijete. I ovo je najmanje što sam mogla učiniti - rekla je 41-godišnja Tatum.

- Presretan sam zbog ovoga i majka me baš iznenadila. Za mene je diploma uvijek bila vezana uz slavlje i obitelj, a ceremonija u dvorištu ispala je baš takva - rekao je 22-godišnjak.

Ova obitelj do sad se susrela s brojnim izazovima, Ayanna se s djecom preselila u Houston nakon uragana 2005. godine kako bi sinu i kćeri omogućila bolji život i obrazovanje, a u isto vrijeme je i sama završavala fakultet.

Obitelj se i financijski borila, a posebno teško razdoblje bila im je protekla godina kada je umrla njezina majka koja je živjela s njima i s kojom su djeca bila jako vezana.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 08:13