BLAMAŽA NA POZORNICI

VIDEO Što je misica htjela reći: 'Mislim da bi trebali, uh, imati pravi put u našim sličnim ili, uh, u našim životima poput ovog!'

 YouTube

LAS VEGAS - Iako je stereotip misica kao ‘ljepotica bez mozga’ često nepravedan prema brojnim inteligentnim ljepoticama koje sudjeluju na natjecanjima u ljepoti, uvijek se pojavi nekoliko natjecateljica koje sve ostale dovedu na loš glas svojim izjavama.

Ove godine, krunu ‘uvjerljivo najgluplje izjave’ odnijela je Miss Venezuele, Irene Sofia Esser Quintero, sa svojim odgovorom na pitanje: “Ako bi mogli donijeti novi zakon, koji bi to zakon bio? Objasnite zašto.”

Možda je Irene patila od treme, ili je problem predstavljala jezična barijera, jer je njen odgovor bio:

- Mislim da su bilo koji zakoni, koji su u Ustavu ili u životu, već doneseni. Mislim da bi mi trebali, uh, imati pravi put u našim sličnim ili, uh, u našim životima poput ovog, rekla je.

- Na primjer, ja sam surferica, i vjerujem da je najbolji val koji mogu zajahati val za koji čekam. Stoga, molim vas, napravite naš jedini zakon koji možemo napraviti. Hvala Vegas!

Usprkos svojoj tremi i zbunjujućem odgovoru, Irene je uspjela oduševiti publiku, voditelje i stručni žiri, a snimku njenog odgovora možete pogledati ispod članka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. rujan 2024 04:27