KAMERA SVE SNIMILA

VIDEO Srpska voditeljica kolegu primila za međunožje usred emisije uživo. Slučajno ili...?

ZAGREB - Vlada Aleksić i Ivana Bajić poznati su kao odlični voditelji koji već treću sezonu za redom vode emisiju 'Ja imam talenat'. Budući da su dobri prijatelji, često zbijaju šale, no ovoga puta čini se da su malo pretjerali.

Naime, u nedjelju navečer u emisiji uživo Ivana je navodno slučajno, pokušavajući odgurnuti kolegu, primila ga za međunožje.

Voditelji tvrde da nije bilo tako kako je prikazano na televiziji, piše srpski Kurir.

- Trčali smo na zadanu poziciju za snimanje i tad me je Vlada malo jače gurnuo i svom težinom se naslonio na mene. Pošto je on oko 50 kilograma teži od mene, ja sam nesvjesno napravila pokret rukom da ga odgurnem. Tako da nije sve kako izgleda, ispričala je Ivana.

Dok su najavljivali natjecatelje, Vlado je stajao za pultom s desne strane voditeljice, a lijeva ruka mu je bila iza njezinih leđa. Ivana je odjednom samo spustila ruku na njegovu muškost. Sve je trajalo nekoliko sekundi.

Da li se radi o slučajnosti? Ili je možda voditeljica na ovaj način odgovorila na šalu Vlade (čiju lijevu ruku ne vidimo), nesvijesna da kamera snima široki kadar? Pogledjate video i presudite sami!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. rujan 2024 05:25