VRIJEME JE ZA PLES

VIDEO: SLAVNI SVJETSKI DJ STIŽE U ZAGREB Glazbena poslastica za ljubitelje elektronske glazbe u Sirupu

 Facebook

Zagrebački klub Sirup ljubiteljima elektronske glazbe donosi pravu glazbenu poslasticu u subotu, 9. siječnja. Nastupaju DJ Tiger Stripes, pravim imenom Mikael Nordgren, Blacksoul, Tom Bug, Mark de Line i 2Tall.

Šveđanin Tiger Stripes rasplesat će vas svojim setom protežući se kroz tech house i techno, pa sve do deep house zvukova. Njegovi remixovi objavljeni su za neke od top produkcijskih kuća za house, deep house, techno i ostale srodne žanrove.

Na Resident Advisor Top 100 DJ-a 2015. dospio je 77. mjesto, a njegov ovogodišnji hit ‘Brrr’ izabran je od strane američkog magazina Thump kao jedan od 50 najboljih plesnih trekova u 2015. godini. Predgrupe su mu Kerri Chandler i ostala krema underground house i techno scene.





First time in Zagreb, this Saturday! SIRUP Bears&HONEY BLACKSOULhttps://www.facebook.com/bearsandhoney/videos/761072647332360/

Posted by Tiger Stripes on Monday, January 4, 2016




Blacksoul je ime iza Blacksoul Music izdavača, poznat i kao Bears&Honey ‘papa bear’.

Mark de Line je krenuo surađivati s Blacksoulom putem njegovog izdavača 2014. godine, a od ove godine njih se dvojica u produkcijskim vodama nalaze kao Peznt.

Tom Bug je zagrebački DJ i producent koji do izražaja dolazi kada je 2015. postao predstavnik Hrvatske na prestižnom natjecanju burnResidency DJ na Ibizi. Objavljuje za Blacksoul Music.

2Tall čine dva DJ-a i producenta koji su ove godine pobijedili u natječaju programa Bears&Honey i time zaradili rezidenciju, a ovo će im biti prvijenac na medvjeđim događajima.

Ulaznice, koje su limitirane na 320 primjeraka, možete kupiti online na stranicama Entria ili putem njihovih prodajnih mjesta po cijeni od 40, odnosno 60 kuna. Više informacija potražite na Facebooku .

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. rujan 2024 01:22