DRAMA NA OTOKU

VIDEO: 'OSIM ŠTO SU MI HTJELI ODRUBITI GLAVU MAČEM, BIO JE TO STVARNO LIJEP DAN' Britanska pjevačica Joss Stone na suđenju

Dvojica muškaraca optužena su da su planirali oteti i ubiti popularnu pjevačicu
 AFP

Britanska pjevačica Joss Stone (25) jučer se na sudu pojavila kao svjedok u slučaju u kojem su dvojica muškaraca optuženi da su je planirali oteti i ubiti.

Kako je izjavila, 25-godišnja pjevačica nije imala pojma da su joj dvojica muškarca planirala odrubiti glavu samurajskim mačem te potom prespavati u njezinoj kući.

Osumnjičeni Kevin Liverpool i Junior Bradshaw uhapšeni su u lipnju 2011., a živjeli su svega nekoliko kilometara od njezine kuće u Devonu.

Kevin Liverpool i Junior Bradshaw neko su vrijeme pratili pjevačicu, a među dokaznim materijalom nalazi se i video prilog o njenom domu, snimljen za MTV, kao i niz poruka iz kojih je vidljivo da su namjeravali ubiti pjevačicu i njeno tijelo baciti u rijeku, a prije dolaska u Devon, od lokalnih su pomagača pokušali nabaviti vozilo i pištolj s prigušivačem.

Za vrijeme njihovog hapšenja, pjevačica Joss Stone nalazila kod kuće te nije ni slutila kako se u njenom susjedstvu odvija prava drama.

- Osim što me posjetila policija i rekla mi da me netko namjeravao oteti i ubiti, bio je to stvarno lijep dan, izjavila je na sudu.

Opisujući život u svojoj četvrti, Joss je rekla da tamo nitko nikad nije zaključavao vrata jer za to nije bilo potrebe. Ona je kao poznata osoba doduše imala ugrađen alarm, ali ga je rijetko uključivala.

- Ja zbilja nisam nikad trebala zaključavati vrata, ali od sad ih zaključavam, zaključila je pjevačica.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. rujan 2024 05:16