SVE ZA DOBRU FOTKU

VIDEO: NOVI SPOT VRHUNSKE PJEVAČICE Kako se Vanna u fotokabini našalila na temu selfiea

Pomno namješteni "selfie" koji nas prikazuje na način na koji bismo sami sebe voljeli vidjeti postaje glavni adut za privlačenje pozornosti, kaže Vanna

Svojim aktualnim singlom ‘Probaj’ Vanna je u kratko vrijeme izazvala pažnju u cijeloj regiji, a spomenuti singl postao je pravi radijski hit. Iza glazbe i teksta ove pjesme stoji sama Vanna, koja je uspjehom itekako oduševljena.

Svojoj brojnoj publici Vanna je pripremila još jedno iznenađenje – došlo je vrijeme da video spot ‘Probaj’ ugleda svjetlo dana.

Sa svojom ekipom je snimila zanimljivi video spot o kojem kaže: "Dobra fotografija je danas postala omiljeni oblik samopromocije. Pomno namješteni “selfie” koji nas prikazuje na način na koji bismo sami sebe voljeli vidjeti, u svjetlu u kojem smo sebi najzanimljiviji postaje omiljen način komunikacije s drugima i glavni adut za privlačenje pozornosti. Svašta smo spremni učiniti za dobru fotku, jer što je bolja fotka koju dijelimo to je bolja slika o našem životu i o nama samima. Ili nam se samo tako čini...U spotu za pjesmu ‘Probaj’ se šalim na tu temu u fotokabini."

Pogledajte videospot

Odjeću u spotu potpisuje Matija Vuica, a styling Renata Grčić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. svibanj 2024 23:49