IMA TU KEMIJE

VIDEO Jennifer Lopez i Marc Anthony se razveli zbog kubanskog zavodnika Williama Levyja?

Pojavili su se zajedno u njenom sportu 'I'm Into You' i osjetila se iskra
(FILES) Photo dated February 13, 2011 shows Jennifer Lopez and Mark Anthony arriving at the 53rd annual Grammy Awards at the Staples Center in Los Angeles. Superstar singer and actress Lopez will split from Anthony after seven years of marriage, the couple revealed to People magazine in a joint statement on July 15, 2011. "This was a very difficult decision. We have come to an amicable conclusion on all matters," they said in the statement. Lopez and Anthony were married in a June 2004 ceremony and they have two children. AFP PHOTO/FILES/Robyn Beck
 AFP

Jennifer Lopez i Marc Anthony tek su objavili javnosti kako se rastaju, a već su se pojavile glasine kako je neodoljiva pjevačica već pronašla utjehu u kubanskom glumcu i bivšem modelu Williamu Levyju.

No, sumnja se i kako je 30-godišnji ljepotan krivac za raspad Jenniferova braka. Otkad se pojavio u njenom spotu "I'm Into You" navodno se viđaju, zbog čega se rastao i on sam od Elizabeth Gutierrez, s kojom ima dvoje djece.

Jennifer Lopez je očito bila prevelik zalogaj za Elizabeth i odlučila je dići ruke od Williama, što se može naslutiti u njenoj izjavi povodom rastave.

- Uvijek sam stajala uz Williama, bez obzira na sve glasine. Nije mi bilo lako odlučiti se za rastavu, ali moramo se poštovati kao osoba, žena i majka - rekla je Elizabeth u vrijeme kada se još nije povezivao s Jennifer.

Nije lako bilo niti Marcu Anthonyju jer s J Lo je dobio dvije prekrasne blizanje prije tri godine. Izgledalo je kao da će sve biti savršeno u njihovu odnosu nakon toga, ali trzavice su ipak bile sve češće, bolnije i neizdržive. Možda se William pojavio u pravom trenutku da bude taj konačni izgovor za raskid...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 20:09