POKAZAO HRABROST

VIDEO: GLUMCA NAPALI TERORISTI NAORUŽANI DO ZUBA, ON IH OTJERAO'Nitko mene neće jeb*** ubiti!'

 screenshot/YouTube

Glumac Ross Kemp, koji se proslavio ulogom u sapunici 'EastEnders', a onda se nakon toga posvetio istražiteljskom novinarstvu, pokazao je nevjerojatnu hrabrost koja je snimljena kamerom.

Naime, Kemp je bio u Papui Novoj Gvineji gdje se išao naći sa zloglasnim vođom terorista zvanim General, a na tom putu napali su ih teroristi koji su se skrivali u šumi.

Naoružani do zuba, točnije puškama i strojnicama počeli su se derati na njega i snimateljsku ekipu da legnu na pod i stave ruke na glavu.

Kemp je reagirao instinktivno i veoma hrabro, iako nenaoružan, odbio je to učiniti te je odgurnuo pušku jednom teroristu.

'Hoćeš me ubiti? Nitko me neće jeb*** ubiti!', derao se na teroriste.

Nakon toga, teroristi ih nisu zarobili već su ih pustili da dođu do Generala, a kamera koja je bila u njegovoj pratnji cijeli događaj je snimila.

'Da smo se predali, tko zna što bi učinili s nama. Odmah bi postali žrtve, a vjerojatno ne bismo izvukli živu glavu', rekao je Kemp kasnije novinarima Sky Newsa.

Kad su gotovo došli do Generalovog tajnog skrovišta, lokalni vodič ih je napustio rekavši da će se dalje morati snaći sami.

Nakon toga, napravili su intervju sa zloglasnim vođom terorista.

'Mislim da je pristao snimiti intervju s nama jer smo se odbili predati i time smo mu pokazali koliko smo odlučni, ali i da nismo prijetnja', rekao je Kemp.

Kemp je Papuu Novu Gvineju opisao kao jedno od najopasnijih mjesta koje je posjetio u životu iako mu je ovo već treća sezona emisije 'Extreme World'. Dosad je snimao u Afganistanu, ali i brojnim drugim opasnim mjestima.

'Ako pogledate statistike o nasilju nad ženama, vidjet ćete rezultate koje smatram kranje neprihvatljivim', rekao je zabrinuti Kemp.

Prema izvještaju Amnesty Internationala, više od 50 posto žena doživjelo je obiteljsko nasilje i silovanje.

Prema studiji iz 2013. godine čak 41 posto muškaraca u Papui Novoj Gvineji priznalo je da je silovalo žene i izvan bračnih zajednica.

Ross Kemp svoju karijeru počeo je u sapunici 'EastEnders', a seriju je napustio 2006. godine. Tijekom svoje novinarske karijere dobio je brojna priznanja za svoj rad.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. rujan 2024 16:58