DIRLJIVI TRENUTAK

VIDEO, FOTO:POGLEDAJTEDOBRO, JER OVO JE ZADNJI PUTDA JU VIDITE NA PISTI GiseleBündchen odlazi u mirovinu

Brazilian supermodel Gisele Bundchen (C) acknowledges the audience during the 2016 Summer collections of the Sao Paulo Fashion Week in Sao Paulo, on April 15, 2015. Gisele Bundchen takes to the catwalk for the last time before retiring from modelling. AFP PHOTO / NELSON ALMEIDA
 NELSON ALMEIDA/AFP

Najplaćenija manekenka na svijetu, Gisele Bündchen, posljednji je put, nakon dugih 20 godina karijere, zakoračila na pistu, a publika je podivljala.

Scena na Colcci showu održanom u sklopu Tjedna mode u Sao Paulu ostat će dugo upamćena. 34-godišnji supermodel Gisele bila je vidljivo dirnuta trenutkom, pozdravila se s publikom, a gledatelji su izvadili mobitele kako bi zabilježili njezinu posljednju šetnju pistom.

U jednom trenutku prolomio se vrisak i pljesak, a cijeli događaj je pratio i njezin suprug Tom Brady koji je sjedio u prvom redu.





Bye Bye Gisele! We'll miss you! #Colcci #SPFW #GiseleBundchen #csinfashionweek

A video posted by Maytê Carvalho (@mayte_carvalho_) on Apr 15, 2015 at 6:32pm PDT





Njezina odluka o povlačenju velika je vijest u rodnom Brazilu.

NELSON ALMEIDA
Brazilian supermodel Gisele Bundchen presents a creation by Colcci during the 2016 Summer collections of the Sao Paulo Fashion Week in Sao Paulo, Brazil on April 15, 2015. AFP PHOTO / NELSON ALMEIDA

Foto: AFP

Ranije istoga dana, Gisele, koja je u 2014. zaradila 47 milijuna dolara, službeno je objavila da se povlači i na svom Instagram profilu. Oproštajnu poruku popratila je fotografijom s njezine prve modne revije, kada je imala 14 godina.









- Zahvalna sam jer sam s 14 dobila priliku da započnem ovo putovanje. Danas, nakon 20 godina u modnoj industriji, imam tu privilegiju da odradim posljednju reviju po vlastitom izboru, ali i da nastavim raditi u drugim granama ovog posla.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. listopad 2024 19:48