BEZ VIP TRETMANA

VIDEO, FOTO Tina Turner stigla u Dubrovnik: Rock & roll baka s jahte pozdravljala obožavatelje

Svjetska diva doletjela je nezapaženo iz Lugana tako da je primjećena tek pri izlasku iz zračne luke
Dubrovnik, 220812.U srijedu ujutro svjetski poznata pjevacica Tina Turner doletjela je u Dubrovnik iz svicarskog Lugana i odmah se sa aerodroma uputila u Grusku luku gdje se ukrcala na luksuznu jahtu Lady Marina.Foto: Dulist.hr / CROPIX
 Dulist.hr / CROPIX

DUBROVNIK - Svjetski poznata rock pjevačica Tina Turner jutros je stigla u Dubrovnik, javlja Dubrovački vjesnik.

Svjetska diva doletjela je nezapaženo iz švicarskog Lugana tako da je primjećena tek pri izlasku iz zračne luke čiji su je djelatnici dočekali s cvijećem.

Rock & roll baka (72), koja se u poslijednje vrijeme rijetko pojavljuje u medijima te ne nastupa na turnejama, nije zahtjevala nikakav VIP tretman. S aerodroma se uputila u Grušku luku gdje se ukrcala na luksuznu jahtu Lady Marina, javlja Dubrovački vjesnik.

Jahta Lady Marina jedna je od 100 najvećih na svijetu i u vlasništvu je švicarskog milijunaša Sergia Mantegazza.

Tina Turner američka je soul, R&B, dance, disco, pop, rock pjevačica, glumica, plesačica i autorica tekstova. Nagrađena je s osam Grammy nagrada. Časopis "Rolling Stone" stavio je Tinu na listu Besmrtnika - najvećih izvođača svih vremena.

Tina je dobila i svoje mjesto u Rock and Roll Hall of Fame muzeju, Clevelandu. Jedna je od najpopularnijih i najuspješnijih ženskih rock izvođačica svih vremena s prodanih gotovo 200 milijuna albuma, što kao samostalna izvođačica, što kao članica sastava bivšeg supruga Ikea Ike & Tina Turner.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. svibanj 2024 03:30