SPEKTAKL U AMERICI

VIDEO, FOTO: BEYONCE ODUŠEVILA AMERIKANCE PA NAJAVILA DA DOLAZI U ZAGREB Pogledajte nastup na Super Bowlu

Njen je nastup trajao 14 minuta nakon čega je cijeli stadion na kratko ostao bez struje vjerojatno zbog specijalnih efekata koje je koristila za show
 AFP

Beyonce je bila pod velikim pritiskom pred nastup na nedjeljnom Super Bowlu u poluvremenu utakmice između Baltimore Ravensa i San Francisco 49ersa. No, nije niti najmanje razočarala. Za publiku je pripremila pravi show, a zajedno s djevojkama Kelly Rowland i Michelle Williams iz njene bivše glazbene skupine Destiny's Child izvela je neke od najvećih hitova i izazvala oduševljenje.

FOTO VIDEO Baltimore Ravensima drugi naslov u najduljem finalu, Super Bowl osvojio stariji brat

Ova 31-godišnja ljepotica u kožnom Rubin Singer korzetu i ultra kratkoj suknji uz neobične scenske efekte i ples izvela je jedan od najočekivanijih nastupa ove godine u SAD-u. Seksi outfit upotpunila je visokim, kožnim crnim čizmama.

Njen je nastup trajao 14 minuta nakon čega je cijeli stadion na kratko ostao bez struje vjerojatno zbog specijalnih efekata koje je koristila za show.









Nastup je otvorila svojim R&B hitom 'Love on Top' dok je na ogromnom video zidu iznad nje prikazana njena silueta. No, prije svega srdačno je pozdravila publiku i svijetu poslala poljubac.

Izvela je brojne hitove poput 'End of Time' i 'Baby Boy' prije nego što su joj se pridružile Michelle i Kelly koje su svoje odjevne kombinacije prilagodile glavnoj zvijezdi pa su tako u kožnim korzeta zajedno izvele svoj najveći hit 'Single Ladies'.

Njenom velikom nastupu predhodio je nešto skromniji nastup Alicie Keys koja je izvela nacionalnu himnu.

Beyonce je nakon nastupa na Super Bowlu najavila i kako počinje svjetsku turneju. Otvorit će ju nastupom u našem susjedstvu. 15. travnja nastupit će u Beogradu, a samo dva dana kasnije u Zagrebu.

Foto: Beyonceonline.com

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 16:04