KOJA JE NAJLJEPŠA?

VIDEO: DANAS SPEKTAKL U KRISTALNOJ DVORANI WESTINA Pogledajte ljepotice koje kandidiraju za novu Miss Universe Hrvatske!

Finalni izbor moći ćete pratiti u petak na portalu Jutarnji.hr
 Vojko Basic / CROPIX

FINALNI IZBOR MISS UNIVERSE HRVATSKE 2016. ODRŽATI ĆE SE 15. TRAVNJA 2016. U KRISTALNOJ DVORANI HOTELA WESTIN U ZAGREBU

Na finalnom izboru Miss Universe Hrvatske 2016., koji će se održati idućeg petka, 15. travnja 2016. godine u Kristalnoj dvorani hotela Westin u Zagrebu, za titulu najljepše natjecati će se 19 djevojaka. Izbor će gledatelji imati priliku uživo pratiti na portalu JUTARNJI.HR.

Devetnaest finalistica, među kojima su maturantice, studentice prava, veterine, ekonomije, novinarstva, kineziologije, akvakulture, ali i 4 finalistice s diplomama, najveći dio priprema već su odradile sredinom ožujka, kada su za boravka u Zagrebu posjetile Zagrebačku školu ekonomije i managementa (ZŠEM), gdje su im dekan i profesori predstavili sve mogućnosti koje im nudi ovaj prestižni fakultet i na kojem će jedna od njih nastaviti svoje školovanje zahvaljujući stipendiji od 20.000 Eura.

Djevojke su potom posjetile Kliniku Svjetlost, a jedna od njih već ima dogovorenu lasersku operaciju korekcije vida, odmah nakon finalnog izbora.

Blagodati luksuznog smještaja u hotelu Esplanade Zagreb djevojke su potom zamijenile jednako vrhunskim smještajem u Radisson Blu Resort hotelu u Splitu, gdje su provele najveći dio priprema. Tu su i snimljene službene fotografije, a preostali dio vremena djevojke su provele vježbajući koreografiju, dok ih je trikovima i posebnim vježbama naučila Renata Lovrinčević Buljan, Miss Universe Hrvatske 2000.

Djevojke je gotovo 24 sata pratila kamera Borisa Šepera, Film 54, a ekskluzivne snimke svega što se događalo za vrijeme priprema gledatelji će vidjeti u live streamingu.

Prošlogodišnja pobjednica Barbara Ljiljak svoju će nasljednicu okruniti krunom Zlatarne Dodić, a djevojke će se pred žirijem pojaviti u haljinama hrvatske modne marke Andrea Zvono Design, kupaćim kostimima Pletix i sunčanim naočalama Optike Kraljević te u večernjim haljinama Vesne Sposa, dok će na nogama nositi cipele Humanic. Djevojke su još na pripremama u Zagrebu i Splitu dobile vrhunske Apivita proizvode na bazi meda za njegu kože, tako da će vizažisti i stilisti Salona Renata samo naglasiti njihovu prirodnu ljepotu i mladost.

U glazbenom dijelu ovog spektakla ljepote i mladosti sudjelovati će pobjednica prošlogodišnjeg The Voice-a i ovogodišnja predstavnica Hrvatske na Eurosongu, Nina Kraljić, Jacques Houdek i gost iz Slovenije, Samuel Lucas, dok će gledatelje kroz program voditi Nevena Rendeli i Mario Sedmak, koji je vodio i prvi izbor Miss Universe Hrvatske 1997. Posebne gošće večeri biti će i bivše nositeljice titule Miss Universe Hrvatske, koje će također prošetati pozornicom u večernjim haljinama Vesne Sposa.

MISS UNIVERSE® Hrvatske

Službeni cocktail party poslije izbora održati će se u Khala lunge baru, gdje će osim novoizabrane Miss Universe Hrvatske 2016., bivših Miss Universe Hrvatske i VIP gostiju, moći doći svi koji žele, no uz kupnju ulaznica od 200 kuna, a sav prihod namijenjen je humanitarnoj akciji Korak u život.

Koja će od 19 finalistica ponijeti titulu Miss Universe Hrvatske 2016. i krunu Zlatarne Dodić te time steći pravo i privilegiju predstavljati Hrvatsku na najprestižnijem svjetskom izboru ljepote, Miss Universe, saznati ćemo već 15. travnja! Do tada pratite sva zbivanja u vezi Miss Universe Hrvatske na društvenim mrežama:

Facebook: facebook.com/MissUniverseCroatia

Twitter: @MissUniverseCro

Instagram: @missuniversecroatiaorg

MISS UNIVERSE® najprestižniji je izbor ljepote na svijetu s tradicijom dugom 63 godine, kojeg je dosadašnji vlasnik, Donald Trump, sada kandidat za republikanskog predsjednika SAD-a, nedavno prodao WME/IMG agenciji, globalnom lideru u svijetu zabave, sporta, događanja, medija i mode. Pobjednica MISS UNIVERSE® godinu dana živi u New Yorku i surađuje s raznim organizacijama za borbu protiv širenja HIV-a i borbi protiv AIDS-a, te postaje ambasadorica dobre volje pri UN-u. Izbor Miss Universe® uživo ili putem snimke gleda više od milijardu ljudi u 180 zemalja svijeta.

Aktualna MISS UNIVERSE® je 26-godišnja Pia Alonzo Wurtzbach iz Filipina. Pia je rođena u Njemačkoj, a do pobjede na Miss Universe bavila se glumom i novinarstvom na Filipinima. Ona svoju godinu mandata živi u New Yorku, a osim „odrađivanja“ crvenih tepiha i premijera, modnih revija i modnih kampanja, njena dužnost je suradnja s mnogim humanitarnim organizacijama uključenim u borbu protiv širenja virusa HIV-a.

Finalistice Miss Universe Hrvatske 2016.:

1. ANNA MARIA MATOINA, 20, Zagreb

2. IVA PETRINŠAK, 25, Jezera, Murter

3. MARIJA KLJAJIĆ, 24, Slavonski Brod

4. MARINA KRALJ, 24, Zagreb

5. JOSIPA RAŠIĆ, 22, Sesvete

6. SUZANA VIOLIĆ, 20, Dubrovnik

7. IVONA BLAŽUN, 18, Zagreb

8. DORIS SMOGAR, 25, Donji Stupnik

9. IVANA KLOBASA, 21, Sobra, otok Mljet

10. PETRA JAKŠIĆ, 20, Supetar, Brač

11. ANTONELA ZUPČIĆ, 26, Zadar

12. VALENTINA VIOLIĆ, 23, Dubrovnik

13. DORIS PRANJIĆ, 19, Poreč

14. ANTEA ĆELIĆ, 20, Split

15. PAULA ČAIĆ, 18, Vukovar

16. BARBARA FILIPOVIĆ, 18, Zagreb

17. JEANETTE TADIĆ, 26, Ogulin

18. NIVES JEKIĆ, 19, Zagreb

19. MINEA PEJIĆ, 20, Zagreb

MISS UNIVERSE® Hrvatske

NAGRADE MISS UNIVERSE HRVATSKE 2016:

1. Stipendija Zagrebačke škole ekonomije i managementa (ZŠEM), u vrijednosti do 20.000 Eura

2. Poklon bon BTC-a u vrijednosti 1.200,00 Eura

3. Učenje engleskog jezika u jezičnom centru BERLITZ

4. Cipele HUMANIC

5. Unikatna zlatna ogrlica „Miss Universe“ ZLATARNE DODIĆ

6. Modna kuća VESNA SPOSA omogućuje posudbu cocktail i večernjih haljina za posebna događanja u godini mandata

7. Vikend za dvoje u MARINI FRAPA u godini mandata

8. Haljina ANDREA ZVONO DESIGN

9. Poklon bon PLETIXA u vrijednosti 2.500,00 kuna

10. Poklon paket prirodne kozmetike APIVITA/DELMERION

11. Njega kose u SALONU RENATA za trajanja mandata

NAGRADE PRVOJ PRATILJI:

1. Poklon bon PLETIXA u vrijednosti 1.200,00 kuna

2. Poklon paket ZLATARNE DODIĆ

3. Poklon paket prirodne kozmetike APIVITA/DELMERION

NAGRADE DRUGOJ PRATILJI:

1. Poklon bon PLETIXA u vrijednosti 1.200,00 kuna

2. Poklon paket ZLATARNE DODIĆ

3. Poklon paket prirodne kozmetike APIVITA/DELMERION

NAGRADE MISS FOTOGENIČNOSTI:

1. Poklon paket ZLATARNE DODIĆ

2. Poklon paket prirodne kozmetike APIVITA/DELMERION

NAGRADE MISS SIMPATIČNOSTI:

1. Poklon paket ZLATARNE DODIĆ

2. Poklon paket prirodne kozmetike APIVITA/DELMERION

NAGRADE SVIM NATJECATELJICAMA:

1. Cipele HUMANIC, koje su nosile na finalnom izboru

2. Kupaći kostim i pareo PLETIX

3. Poklon paket prirodne kozmetike APIVITA/DELMERION

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. rujan 2024 06:41