GOSTOVALA KOD LENA

VIDEO: AGUILERA U USKOJ CRNOJ HALJINICI 'Osjećam se više seksi nego ikad prije'

Nedavno je nakon mjeseci mukotrpnog treninga otkrila svoje nevjerojatno tijelo

Nedavno je nakon mjeseci mukotrpnog treninga otkrila svoje nevjerojatno tijelo u seksi editorijalu za Maxim.

A sada, Christina Aguilera nastavlja svijetu pokazivati plodove beskrajnih sati provedenih u teretani. Naime, slavna 32-godišnja pjevačica u srijedu je gostovala u emisiji Jaya Lena gdje se pojavila u vrućoj kratkoj crnoj haljinici i pojavom izazvala uzdahe TV gledatelja.

Podsjetimo, Aguilera je od prošle godine uspjela skinuti devet kilograma. Sada je puna samopouzdanja i zaista, izgleda sjajno, iako je kazala da namjerava skinuti još malo i to, kao i dosad, uz pomoć dijete s kojom dnevno unosi u tijelo 1600 kalorija, te vježbanjem joge uz pomoć osobnog trenera.

Na Lenovo pitanje što li je mislila pod izjavom u ranijem intervjuu u kojem je kazala da je "spavaća soba jedino mjesto gdje ne mora kontrolirati", Aguilera je objasnila da je ogromna ovisnica o organizaciji, te da je spavaća soba jedino mjesto gdje se može opustiti i dopustiti da je zadovolje.

Odgovarajući na pitanja slavnog voditelja u uskoj crnoj dekoltiranoj haljinici pjevačica je istaknula da se osjeća ugodno sa svojom seksualnošću.

- U ovom stadiju života, imam 32 godine i osjećam se više seksi nego ikad prije jer znam što želim - rekla je Aguilera.

Također, Aguilera je govorila o svom obiteljskom životu i petogodišnjem sinu Maxu koji je nedavno krenuo u školu. Uz to je kazala da je kupila novu kuću na osamljenom mjestu te da joj je susjeda Shakira.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 09:03